/

Mai Agerbæk-Larsen

Psykolog, cand.psych. konsulent

Jeg vil gerne hjælpe dig, der ønsker at komme ud af hovedet og ind i nuet.

I et forløb hos mig vil vi sammen udforske, hvad dit sind er i stand til. Det er vigtigt for mig, at det rum du træder ind i er et trygt rum, hvor du ikke bliver mødt med krav og forventningerne. Det skal være et rum, hvor du føler dig tryg i at udforske og arbejde med dine problematikker. Jeg møder dig hvor du er og i de problemer, der fylder for dig. Terapien er dit rum.

Jeg kan hjælpe dig med at bryde den negative tankespiral og genfinde kontrollen over dit tankeliv. Jeg vil hjælpe dig ud af hoved og tilbage til livet, så du kan være nærværende og fokusere på lige netop det du har lyst til og det, der gør dig glad.

Negative tanker og følelser kan virke uhåndgribelige og ukontrollerbare. Når hverdagen fyldes med bekymringer, tankemylder, overtænkning og/eller grublerier påvirkes din sindstilstand og dit humør. Jeg vil hjælpe dig med at gøre studielivet nemmere, genfinde glæden og overskuddet, være mere tilstede i de hyggelige stunder og lade de negative og kritiske tanker være.

Sindet er en fantastisk størrelse og jeg vil sammen med dig gå på opdagelse i dét og vise, hvor meget du egentlig kan. Vi vil undersøge, hvilke strategier, der vedligeholder dit ubehag, angst, tankemylder, bekymringer, grublerier, tristhed, stress og andre vanskeligheder. Gennem konkrete øvelser og redskaber vil jeg præsentere dig for en ny måde at have tanker og følelser på. Din nye tænkningsstil vil give dig et mere afslappet og behageligt forhold til dit tanke-og følelsesliv og give dig overskuddet tilbage.

Målet er at opleve at dit sind er fleksibelt og at det er dig, der har kontrollen - ikke dine tanker. Ved at opdage at du har kontrollen og at sindet er fleksibilitet, vil du kunne bryde med den negative tanke-og følelsesspiral - holde fri fra tankerne og komme ud af hovedet og ind i nuet.

Sådan hjælper jeg dig

Jeg giver dig konkrete redskaber til at bryde med de negative tankespiraler
Jeg tilbyder et trygt og støttende rum til at udforske sindet
Jeg hjælper dig med at reducere tankemylder, bekymringer, grublerier angst, stress, depression, lavt selvværd og andre vanskeligheder du måtte opleve.
Jeg viser dig øvelser og teknikker der vil få dig ud af hovedet og ind i nuet
Jeg hjælper dig med at få en ny og mere afslappet tænkningsstil

Jeg tror på at vi alle har kontrollen over, hvor meget tanker skal fylde i vores liv og jeg tror på, at vi alle fortjener at mærke denne kontrol. Derfor vil jeg gerne hjælpe dig mærke og genfinde kontrollen over dit tankeliv.

Jeg er uddannet psykolog fra Københavns Universitet. Den metakognitive terapi fangede tidligt på studiet min opmærksomhed og meget af mit fokus har været rettet herimod, blandt andet fokuserede mit afsluttende specialeprojekt på metakognitiv gruppeterapi til børn og unge. Jeg har siden 2019 være studentermedhjælper og senere studenterterapeut hos Mind CPH. På nuværende tidspunkt er jeg i gang med min specialisering og certificering som metakognitiv terapeut ved MCT Institute, som jeg færdiggør til december 2023. I mit arbejde som psykolog hos Mind CPH modtager jeg løbende supervision af chefpsykolog Erla Højsted, der er level-2 certificeret i metakognitiv terapi.

Terapi og coaching

En individuel session hos mig koster dkr. 1200 (coaching dkr.1500). Et forløb varer typisk 6-12 sessioner. Du er velkommen i klinikken i Bredgade eller online.

Book en tid hos mig

Du kan ringe 31 11 13 15 – gratis og uforpligtende
Du kan ændre din tid eller booke en ny gennem vores onlinebooking.
Book en tid hos mig

Seneste indlæg på MIND blog

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Få inspiration, information og gode råd til at få bugt med grublerierne og bekymringerne

Ja tak, tilmeld mig nyhedsbrevet

Find os

MIND CPH ApS
Bredgade 36B, 2.th.
1260 Kbh K.
CVR Nr. 37210617
Vi er medlem af:

Følg os

© MIND CPH 2023
chevron-down