/

Louise Hollier Bodal

Psykolog, cand.psych. konsulent

Som psykolog med speciale i metakognitiv terapi er jeg dedikeret til at hjælpe dig med at overvinde dine udfordringer og opnå en bedre livskvalitet.

Måske oplever du angst, bekymringer, overtænkning, tankemylder, jalousi, kroniske smerter eller lavt selvværd. Disse vanskeligheder kan skabe uro, ubehag, tvivl eller usikkerhed i dit personlige liv eller i din rolle som medarbejder, forælder, partner, ven, studerende eller noget helt sjette.

Jeg er her for at hjælpe dig med at tackle disse udfordringer. Jeg tror på, at det er en værdifuld gave at have redskaberne til at håndtere de negative, ubehagelige eller svære tanker og følelser, som opstår under vanskelige tider.

Ofte er det vores egne tankemønstre og handlingsmønstre, der står i vejen for, at vi finder balance i tilværelsen og når vores mål. Disse hindringer kan have betydelige konsekvenser for vores mentale helbred, livskvalitet og evne til at tackle de udfordringer, livet byder på.

Uanset hvilke udfordringer du står over for, møder jeg dig præcis, hvor du er i livet. Jeg skaber et varmt og støttende miljø, hvor der er plads til at være åben, nysgerrig og eksperimenterende. Sammen vil vi arbejde på at identificere de mønstre, der holder dig fast i dine udfordringer og forhindrer dig i at leve det liv, du ønsker. Gennem forløbet vil du lære, hvordan du får kontrol over, hvor meget negative tanker og ubehagelige følelser skal fylde i din tilværelse.

Ved hjælp af enkle og konkrete øvelser vil jeg vise dig, hvordan du effektivt kan bryde med tankemønstre, der holder dig fanget i angst, stress eller depressive tanker. Terapien vil ikke blot hjælpe dig med at lindre dine udfordringer her og nu, men også give dig redskaber til at opnå positiv forandring på lang sigt. Jeg vil altid sørge for at tilpasse terapien til dine lige netop dine individuelle behov, så du altid kan være sikker på, at den støtter din personlige udvikling.

Sådan hjælper jeg dig

Jeg skaber et trygt rum, hvor der er plads til at åbne op, gå på opdagelse og bryde med usunde tankevaner, der fastholder dig i dine problemer.
Jeg tilpasser min terapi, sådan at den til enhver tid møder dine individuelle behov og støtter op om din positive udvikling.
Jeg viser dig en simpel vej til at få det varigt bedre.
Jeg guider dig til at kunne skrue ned for bekymringer, overtænkning og evige analyser og skrue op for nærvær, livsglæde og trivsel.
Jeg tilbyder dig effektive redskaber til at skabe en varig positiv forandring i dit liv.
Jeg sørger for at du bliver ordentligt udrustet med dine nye værktøjer, sådan at du også i fremtiden selvstændigt kan tackle svære situationer, angst, negative tanker, ubehag m.v.

Et forløb hos mig vil hjælpe dig med at styrke din selvfølelse og mindske angst, tvivl og usikkerhed, så du (igen) kan føle, at det er dig som har kontrollen over dine valg og dit sind.

Jeg er uddannet fra Københavns Universitet med speciale i klinisk psykologi og metakognitiv terapi. Jeg er certificeret i metakognitiv terapi (level 1) ved MCT Institute og får løbende supervision og vejledning af chefpsykolog og level 2 certificeret metakognitiv terapeut, Erla Højsted.

Terapi, parterapi og coaching

En individuel session hos mig koster dkr. 1300, coaching dkr.1625 og parterapi dkr. 1950.

Et forløb varer typisk 6-12 sessioner.

Du er velkommen i klinikken i Bredgade eller online.

Gruppeforløb

Jeg faciliterer løbende gruppeforløb

Jeg ser frem til at møde dig og hjælpe dig på din vej mod forandring.

Book en tid hos mig

Du kan ringe 31 11 13 15 – gratis og uforpligtende
Du kan ændre din tid eller booke en ny gennem vores onlinebooking.
Book en tid hos mig

Få mere viden — skriv dig op til vores nyhedsbrev

Få inspiration, information og gode råd til at få bugt med grublerierne og bekymringerne.
Ja, tak – tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Få inspiration, information og gode råd til at få bugt med grublerierne og bekymringerne

Ja tak, tilmeld mig nyhedsbrevet

Find os

MIND CPH ApS
Bredgade 36B, 2.th.
1260 Kbh K.
CVR Nr. 37210617
Vi er medlem af:

Følg os

© MIND CPH 2023
chevron-down