Studentermedhjælper

MIND CPH søger psykologistuderende som studentermedhjælper til ca. 10 timer om ugen.

Vi søger dig, der er servicemindet, har et visuelt skarpt blik, æstetisk sans og er en nørd til tekniske detaljer. Du kommer til at arbejde sammen med flere psykologer, i et hyggeligt psykologhus.

Kunne du tænke dig et studiejob i et innovativt psykologhus centralt placeret i København K og blive en del af vores skønne team af dedikerede og dygtige medarbejdere?

Vi søger dig på 3. eller 4. semester af psykologistudiet, der kan hjælpe os med, at vores klinik fremstår hyggelig og imødekommende og at vores online tilstedeværelse ligeså er imødekommende og skarp. Det er vigtigt at vores besøgende både i klinikken og online føler sig hjulpet og vel modtaget.

Vi forventer

Vi har forventning til at du har interesse i og en vis forståelse for, hvordan hjemmesider, SOME og automatiseringsværktøjer fungerer. Du må gerne have lidt kendskab til wordpress og oxygen, som vi anvender til vores hjemmeside. Ellers er det vigtigt, at du har mod og lyst til at sætte dig ind i de to programmer, så det er dig, der bliver vores primære hjemmesides “ekspert”.  Det er yderligere et plus, hvis du har let ved at skrive i et enkelt og tydeligt sprog.

Det er vigtigt, at du er venlig, ansvarsfuld og servicemindet. Det er afgørende, at du kan møde mange forskellige mennesker både i telefonen og fysisk.

Det er et stort plus hvis du også har et godt øje for detaljer med en god æstetisk sans, er praktisk anlagt og kan kan se når håndklædet behøver at skiftes.

Dine opgaver

Dine opgaver vil være en god blanding af at tage godt imod vores besøgende og svare på henvendelser både telefonisk og på mail. Udover det bliver dit arbejdsområde at have fokus på vores online platform som bl.a. opdatering af hjemmesiden og sociale medier. Ligeledes vil der også være arbejdsopgaver, der omfatter opdatering af kursusmaterialer, slides og andet fysisk materiale samt øvrige praktiske og administrative opgaver, så klinikken kan løbe rundt fx lave kaffe og the, vande planter osv. Dette vil være i samarbejde med vores søde office manager Ann, der altid er i klinikken.

Som psykologistuderende hos os, vil det være muligt på længeresigt at starte op som studenterterapuet, hvor du vil kunne få praktisk erfaring med det metakognitive terapuetiske arbejde.

Hvis du er interesseret  må du meget gerne sende en motiveret ansøgning sammen med dit CV til os på hello@mindcph.dk.

Du er også velkommen til at kontakte os, hvis du ikke opfylder alle vores ønsker, men alligevel mener, at du har en anden (særlig) kvalitet vi ikke ønsker at gå glip af.

Har du spørgsmål til stillingen kan du kontakte Office Manager Ann Nabil Nielsen på 31 11 13 15 eller på mail hello@mindcph.dk.

Følg os på Facebook og Instagram – Vi poster om livet på klinikken og deler inspiration, redskaber og strategier til et liv fri for bekymringer og grublerier.
Velkommen til vores lyse rummelige lokaler, hvor du sammen med en af vores psykologer afdækker og eliminerer de forhold, der hindrer dig i at leve op til dit fulde potentiale.
envelopemap-marker linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram