/

Kurser & Workshops

Vi tilbyder kortere og længervarende kurser og workshops til både store og mindre virksomheder. Et kursus eller en workshop kan indgå som en del af en samlet intervention i virksomheden eller I kan vælge et enkeltstående arrangement.  

Vi kan tilbyde kurser og workshops indenfor mental sundhed og trivsel generelt. Vi kan også tilbyde specifikke kurser målrettet ledelsesteam eller HR. Vi har kurser indenfor bl.a. ledelse, stresshåndtering, konflikthåndtering personlig udvikling og teamudvikling.

Vi kan både tilbyde et på forhånd struktureret kursus eller vi kan skabe et kursus efter jeres ønsker og behov.

Varighed og længde tager udgangspunt i jeres ønsker.

Kontakt os hvis du har et ønske om et specifikt kursus eller en workshop. Du kan også lade dig inspirere af nogle af vores populære kurser herunder.

Populære kursus & worksops

Når high performance og trivsel går hånd i hånd

Kender du de værktøjer, der sikrer, at du bibeholder din mentale robusthed, styrke og trivsel uanset hvor hektiske omgivelser, du befinder dig i? I en hverdag med presserende deadlines og konstante krav til faglig og personlig high performance er det fordelagtigt at kende til de metoder, der gør dig i stand til at navigere med overskud og trivsel gennem højt præstationspres.

- Gå fra mentalt overarbejde og perfektionisme til handlekraft og bedre eksekveringsevne

- Få værktøjer til at stå robust og mentalt stærkt i hektiske perioder

 - Kernen i selvledelse: tag styringen og lær at regulere dig selv gennem stort pres

- Fokusér bevidst og stress mindre – få værktøjer til større personligt overskud og trivsel

Tag styringen over dine tanker

Workshop til ledere og øvrige med et ledelsesansvar.

For at kunne lede andre er vi nødt til at kunne lede os selv. At kunne lede sig selv effektiv og autentisk kræver en indsigt i eget følelses- og tankeliv samt en evne til at kunne regulere sig selv.

Vi lever i en tidsalder med konstant rift om vores opmærksomhed. At bevare overblikket kræver ikke blot en enorm bevidsthed om vores tanke- og følelsesliv - det fordrer ligeledes mentale værktøjer.

Denne workshopserie strækker sig over 3 formiddage, hvor der arbejdes på at skabe en bevidst om hjernens processer og indarbejde effektiv og enkel styring af tanker og følelsler.

 Mestrer vi tankelivet, er det lettere også at mestre livet.

Konflikthåndtering på arbejdspladsen

Når der opstår konflikter på en arbejdsplads, kan det nemt føre til fastlåste situationer med uheldige konsekvenser. Men samtidig er uenigheder uundgåelige og endda også vigtige for udvikling og fornyelse på en arbejdsplads.

Men hvornår er der tale om en konflikt? Hvad kendetegner konflikter og hvordan opstår de?

Hvad skal vi gøre for at forebygge konflikter og undgå de skadelige effekter? Og hvordan kan en arbejdsplads på den anden side også aktivt arbejde med uenigheder som et middel til at nå mål?

På dette kursus får I konkret viden om og redskaber til at håndtere konflikter, så I bliver klædt bedre på til at kunne agere i konfliktsituationer, samt forebygge og nedtrappe en potentiel konfliktfyldt situation.

Kursus

Vores kurser baserer sig på opdtateret viden indenfor psykologi og berører emner som stress, ledelse, personlig udvikling, metakognitiv terapi, psykisk mistrivsel, performance optimering m.m. 
Vi har både enkeltsående dagskurser og flerdagskurser.

Workshops

Vores psykologer er trænede proceskonsulenter og tilbyder workshops, hvor vi arbejder med at udvikle og indarbejde ny viden og praksis. 
Vi har både enkeltsående workshops og workshopserier, når der skal arbejdes i dybden med et emne.

Foredrag

Vores psykologer er trænede foredragsholdere og holder erhvervspsykologiske foredrag af forskellig længde og omfang. Vi kan tilbyde et af vores foretrukne foredrag, eller vi kan skabe et foredrag ud fra jeres ønsker og behov.
Vi har foredrag og gå hjem møder á 45-90 minutters varighed
Vores psykologer er både erfarne foredragsholdere, kursus og workshopholder, erhvervspsykologer og klinikere og vores foredrag har derfor tæt tilknytning til praksis, fyldt med eksempler og konkrete erfaringer samt viden, der bygger på evidens og moderne psykologi.

If your corporate language is English, do not hesitate to contact us, we have good experience in speaking in English. You can read more here.

Mød psykologerne i MIND CPH

Få mere viden — skriv dig op til vores nyhedsbrev

Få inspiration, information og gode råd til at få bugt med grublerierne og bekymringerne.
Ja, tak – tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Få inspiration, information og gode råd til at få bugt med grublerierne og bekymringerne

Ja tak, tilmeld mig nyhedsbrevet

Find os

MIND CPH ApS
Bredgade 36B, 2.th.
1260 Kbh K.
CVR Nr. 37210617
Vi er medlem af:

Følg os

© MIND CPH 2023
chevron-down