Kontakt

KONTAKT MIND CPH

Du er meget velkommen til at kontakte os gratis og uforpligtende på 31 11 13 15.

Hvis ikke vi ikke kan besvare dit opkald, når du ringer, så ringer vi tilbage til dig så hurtigt, som vi kan.

Du kan også skrive til os på hello@mindcph.dk.

Vi svarer indenfor 24 timer.

Online booking

Bestil din tid online i dag. Det er nemt og enkelt og du vælger selv din psykolog.
TJEK LEDIGE TIDER

Psykolog i København med kort ventetid

Hos MIND CPH kan du få en tid hos en psykolog i København indenfor en uge og oftest hurtigere. Vi tilbyder sessioner i vores hyggelige og moderne klinik midt i hjertet af København. Alle MIND CPHs psykologer er universitetsuddannede og specialiseret i metakognitiv terapi. 

LÆS MERE HER

Find vej til MIND CPH

Vi er centralt placeret på Bredgade 36B 2. th. i København K. Metrostationerne Kgs. Nytorv og Marmorkirken er i gåafstand, og bus 23 stopper lige ved døren. Der er gode parkeringsmuligheder i de omkringliggende gader (grøn parkeringszone) og i P-husene på Dr. tværgade, Landgreven, Borgergade og Skt. Annæ Plads.

Vi glæder os til at møde dig!

Vi glæder os til at tage imod dig i vores moderne og hyggelige klinik.

Hos MIND CPH sætter vi altid dig først, og vi lægger stor vægt på kvalitet og service. Vi skaber omgivelser, som du kan føle dig tryg og godt tilpas i.

Vi har gratis wifi, te, kaffe, chokolade, magasiner og aviser i vores venteværelse. Der ligger også strikketøj fremme, vi arbejder på et 'to ret - to vrang' tørklæde og en retrille tube, og du er velkommen til at bidrage til begge. 

Alle MIND CPHs psykologer er universitetsuddannede og medlemmer af Dansk Psykologforening.

Vi tager afsæt i din unikke situation, og planlægger dit forløb sammen med dig.

Alle kan blive ramt af stress, angst, depression eller andre psykiske problemstillinger. Uanset, behøver din problemstilling ikke at overtage din tilværelse.

Vi lytter til dig, indfanger netop din problemstilling og skræddersyr dit terapiforløb og giver dig værktøjer til at komme din problemstilling til livs.

Vi anvender metakognitiv terapi, som er en effektiv og veldokumenteret terapiform mod flertallet af psykiske problemstillinger.

Følg os på Facebook og Instagram – Vi poster om livet på klinikken og deler inspiration, redskaber og strategier til et liv fri for bekymringer og grublerier.
Velkommen til vores lyse rummelige lokaler, hvor du sammen med en af vores psykologer afdækker og eliminerer de forhold, der hindrer dig i at leve op til dit fulde potentiale.
envelopemap-marker linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram