Maja World

Stud.psyk, studentermedhjælper og studenterterapeut

Jeg læser psykologi på Københavns Universitet på 3. år og skal til at skrive mit bachelorprojekt.

Jeg er studentermedhjælper hos MIND CPH, hvor jeg sammen med Ann og Cecilie står for at få skabt en behagelig og hyggelig dagligdag på MIND CPH. Det er os, der tager imod din henvendelse og os du møder, når du træder ind på klinikken.

Udover at være studentermedhjælper på MIND CPH tilbyder jeg også studenterterapi, som du kan læse mere om her.

Jeg tilbyder sessioner til dig, der;

  • oplever ubehag, tankemylder og bekymringer
  • ønsker værktøjer til at genvinde kontrollen over dine bekymringer, overtænkning eller tankemylder 
  • savner redskaber til bedre opmærksomhedsstyring og lade de negative tanker være
  • ønsker at blive bedre til at være i nuet og ikke oppe i hovedet

I et terapiforløb hos mig vil du blive præsenteret for konkrete redskaber og teknikker til at bryde med de negative tanke- og følelsesspiral, således at tanker, følelser og bekymringer ikke behøves at overtage din hverdag.  

Jeg får løbende supervision og vejledning fra chefpsykolog og level-2 certificeret metakognitiv terapeut Erla Højsted, for at give dig den bedst mulige hjælp.

Velkommen til vores lyse rummelige lokaler, hvor du sammen med en af vores psykologer afdækker og eliminerer de forhold, der hindrer dig i at leve op til dit fulde potentiale.
Følg os på Facebook og Instagram – Vi poster om livet på klinikken og deler inspiration, redskaber og strategier til et liv fri for bekymringer og grublerier.
envelopemap-marker linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram