Mai Agerbæk-Larsen

BSc. i psykologi, stud.psyk og studentermedhjælper 

Jeg læser psykologi på Københavns Universitet på 5. år. Jeg blev færdigt med min bachelorgrad i vinteren 2021 og er nu i gang med kandidatuddannelsen i psykologi.   

Psykologien byder på mange spændende områder og jeg prøver at suge så meget viden og erfaring til mig som muligt. Det har særligt været de kliniske fag, der har fanget min interesse og det er igennem studiet såvel som mit arbejde her på MIND CPH, at min interesse og lyst til at udforske det terapeutiske arbejde er vokset.   

Jeg har været studentermedhjælper hos MIND CPH i omkring to år, hvor jeg sammen med Ann og Louise står for at få skabt en behaglig og hyggelig dagligdag på MIND CPH. Det er os der tager imod din henvendelse og os du møder, når du træder ind på klinikken.  

I min fritid nyder jeg at tilbringe tid med venner og familie, som ofte foregår i diverse haver, parker og skove i København området. Udover mit studie og arbejde hos MIND CPH har jeg siddet som frivilligrådgiver på BørneTelefonen, som har budt på mange spændende og udfordrende samtaler med børn og unge, der på hver deres måde har brug for hjælp og rådgivning.  

Studenterterapi 

Udover at være studentermedhjælper på MIND CPH tilbyder jeg også studenterterapi, som du kan læse mere om her.

Mit arbejde på MIND CPH har givet mig muligheden for at få et godt kendskab til den metakognitiv metode. Jeg har særligt prøvet kræfter med terapiformen, idet jeg er blevet vejledt i metoden af chefpsykolog Erla Højsted og har fulgt metakognitive gruppeforløb på MIND CPH.  

Jeg tilbyder samtaler til dig, der 

  • savner værktøjer til at genvinde kontrollen over dine bekymringer, tungsind eller tankemylder 
  • ønsker redskaber til bedre opmærksomhedsstyring og lade de negative tanker være 
  • ønsker at få tanker og bekymringer til at fylde mindre og være mere i nuet 

I sessionerne vil jeg introducere dig for øvelser og redskaber, der træner din mentale fleksibilitet, opmærksomhed og fokus, og sammen vil vi arbejde med at implementere teknikkerne i din hverdag. Vi vil fra gang til gang samle op på de introducerede redskaber og øvelser, for at sikre at de bliver brugt lige dér, hvor der er mest brug for dem. Jeg vil i forbindelse med vores samtaler få supervision og vejledning fra chefpsykolog og level-2 certificeret metakognitiv terapeut Erla Højsted, for at give dig den bedst mulige hjælp.

En session hos mig koster 550 kr.   

Velkommen til vores lyse rummelige lokaler, hvor du sammen med en af vores psykologer afdækker og eliminerer de forhold, der hindrer dig i at leve op til dit fulde potentiale.
Følg os på Facebook og Instagram – Vi poster om livet på klinikken og deler inspiration, redskaber og strategier til et liv fri for bekymringer og grublerier.
envelopemap-marker linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram