Louise Hollier Bodal

BSc. i psykologi, stud.psyk & studentermedhjælper 

Bachelor/BSc i psykologi og psykologistuderende på kandidatuddannelsen i psykologi ved Københavns Universitet. Studentermedhjælper ved Mind CPH siden marts 2019 og studenterterapeut ved klinikken fra november 2020. 

Jeg blev i sommeren 2020 færdig med min bachelorgrad i psykologi og er nu i gang med uddannelsens kandidatoverbygning. Det betyder at jeg for det meste befinder mig på Center for Sundhed og Samfund, hvor jeg for tiden fordyber mig i den kliniske hovedsøjle på kandidaten i psykologi. 

Udover mit virke som studenterhjælp ved Mind CPH tilbyder jeg også studenterterapi på klinikken. Den metakognitive terapi har jeg selv stiftet bekendtskab med undervejs på min uddannelse, og især her på klinikken, hvor jeg har fået terapeuterfaring med den metakognitive metode.  

Jeg kan hjælpe dig, der: 

  • oplever tungsind, tankemylder og bekymringer, der er svære at komme ud af 
  • ønsker at blive klædt på med håndgribelige redskaber til at blive fri for negative tanker der kører i ring
  • ønsker at kunne kontrollere hvor meget tid og energi du bruger på negative tankemønstre og katastrofetanker 
  • ønsker at blive bedre til at være til stede i nuet fremfor inde i hovedet 

I et studenterterapiforløb ved mig vil vi sammen kigge på de mønstre der ligger til grund for dit psykiske ubehag. Gennem øvelser vil du blive klædt på til at bryde med de uhensigtsmæssige strategier, der er med til at vedligeholde ubehaget. Du bliver tilbudt nye redskaber, der udruster dig med kontrollen til selv at styre, hvor meget tanker og følelser skal fylde i din hverdag. 

Vores samtaler vil foregå i sessioner á 50 min. Du vil være i ganske trygge hænder, fordi jeg i forbindelse med vores forløb vil få supervision fra klinikkens chefpsykolog aut.psyk. Erla Højsted, som er level-2 certificeret i metakognitiv terapi. 

En session hos mig koster 450 kr. Du kan læse mere om studenterterapi her.  

Velkommen til vores lyse rummelige lokaler, hvor du sammen med en af vores psykologer afdækker og eliminerer de forhold, der hindrer dig i at leve op til dit fulde potentiale.
Følg os på Facebook og Instagram – Vi poster om livet på klinikken og deler inspiration, redskaber og strategier til et liv fri for bekymringer og grublerier.
envelopemap-marker linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram