Cecilie Pedersen

Stud.psyk & studentermedhjælper 

Cecilie er studentermedhjælper hos MIND CPH og psykologistuderende på Københavns Universitet.

Sammen med Ann og Maja sørger Cecilie for, at der er en god atmosfære i klinikken med friskbrygget kaffe og the og god læsning. Du vil kunne møde Cecilie i klinikken, hvor hun altid er klar til at svare på spørgsmål eller hjælpe dig, med det du har brug for. Du vil også kunne møde Cecilie på mail eller telefonen og tøv ikke med at stille spørgsmål, Cecilie har et godt kendskab til MIND CPH og den metakognitive metode.

Cecilie er rar og hjælpsom og har stor interesse for psykologifaget, som hun udforsker og suger masser af viden og erfaring til sig på både psykologistudiet og hos MIND CPH.

Cecilie ser frem til at byde dig velkommen i vores hyggelig klinik.

Velkommen til vores lyse rummelige lokaler, hvor du sammen med en af vores psykologer afdækker og eliminerer de forhold, der hindrer dig i at leve op til dit fulde potentiale.
Følg os på Facebook og Instagram – Vi poster om livet på klinikken og deler inspiration, redskaber og strategier til et liv fri for bekymringer og grublerier.
envelopemap-marker linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram