Ann Nabil Nielsen

Ann er MIND CPHs Office Manager. Det er i høj grad Ann der sørger for, at vores klinik spiller og er et rart sted at komme. Ann er en administrativ haj og har det forkromede overblik over alle MIND CPH’s psykologers kalendre samt klinikkens arrangementer og samarbejdspartnere.

Det er Ann, der tager telefonen, når du ringer, og du kan trygt stille Ann spørgsmål vedrørende booking af tid, information omkring vores gruppeforløb, ændring af tidsbestilling, betaling via sundhedsforsikring og meget mere. Ann kender svaret.

Ann glæder sig til at byde dig velkommen i vores lyse og rummelige klinik på Bredgade 36 B., 2 sal.

Du er velkommen til at ringe på 31 11 13 15 og få en snak med Ann, eller skrive til Ann på hello@mindcph.dk

Velkommen til vores lyse rummelige lokaler, hvor du sammen med en af vores psykologer afdækker og eliminerer de forhold, der hindrer dig i at leve op til dit fulde potentiale.
Følg os på Facebook og Instagram – Vi poster om livet på klinikken og deler inspiration, redskaber og strategier til et liv fri for bekymringer og grublerier.
envelopemap-marker linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram