/

Hvem møder du hos os?

Når du kommer ind hos MIND CPH, vil du blive budt velkommen af enten vores Office manager Ann eller en af vores studentermedhjælper Maja eller Cecilie. De sørger for, at der er en god atmosfære i klinikken, med friske blomster, lækker chokolade, friskbrygget kaffe samt god læsning.

Vi lægger stor vægt på at du skal føle dig tryg og godt tilpas hos os. Tøv ikke, hvis du har spørgsmål eller vi kan hjælpe dig med noget, Ann, Maja og Cecilie står klar til at hjælpe dig. Det er også Ann, Maja eller Cecilie der tager telefonen når du ringer ind og du kan trygt stille dem spørgsmål om booking, information om gruppeforløb, betaling og om hvad vi hos MIND CPH kan tilbyde dig.

Det er helt naturligt at have spørgsmål, inden man begynder et terapiforløb. Du er meget velkommen til at ringe til os på 31 11 13 15 for en uforpligtende samtale eller skrive til os på hello@mindcph.dk
Our psychologists have lots of experience in practicing therapy in English.

Ann Nabil Nielsen

Velkommen til MIND CPH.

Jeg er MIND CPHs office manager. Jeg glæder mig til at tage godt imod dig, hvad enten du henvender dig på telefonen, sender os en mail eller møder op i klinikken.

Jeg har arbejdet hos MIND CPH siden september 2019 og har et godt kendskab til den måde vi arbejder med den metakognitive metode på.

Det er min ambition at vores klinik skal være et rart, trygt og inspirende sted at komme. Sammen med Maja sørger jeg for, at byde dig velkommen og besvare de spørgsmål du evt. måtte have i forbindelse med dit forløb.

Jeg tager mig ligeledes af det administrative opgaver og har det forkromede overblik over alle MIND CPH’s psykologers kalendre samt klinikkens arrangementer og samarbejdspartnere.

Det er primært mig, der tager telefonen, når du ringer, og du kan trygt stille mig spørgsmål vedrørende booking af tid, information omkring vores gruppeforløb, ændring af tidsbestilling, betaling via sundhedsforsikring og meget mere. 

Er du usikker på, om et metakognitivt terapiforløb er noget for dig, eller hvem af vores dygtige psykologer du skal vælge, kan jeg også hjælpe dig med det.

Jeg glæder mig til at byde dig velkommen i vores skønne og rummelige klinik på Bredgade 36 B., 2 sal.

Maja World

Jeg læser psykologi på Københavns Universitet, har lige afsluttet mit bachelorprojekt og er startet på kandidatuddannelsen.

Jeg er studentermedhjælper hos MIND CPH, hvor jeg sammen med Ann står for at få skabt en behagelig og hyggelig dagligdag på MIND CPH. Det er os, der tager imod din henvendelse og os du møder, når du træder ind på klinikken.

Udover at være studentermedhjælper på MIND CPH tilbyder jeg også studenterterapi, som du kan læse mere om her.

Jeg tilbyder sessioner til dig, der;

- oplever ubehag, tankemylder og bekymringer
- ønsker værktøjer til at genvinde kontrollen over dine bekymringer, overtænkning eller tankemylder
- savner redskaber til bedre opmærksomhedsstyring og til at lade de negative tanker være
- ønsker at blive bedre til at være i nuet og ikke oppe i hovedet

I et terapiforløb hos mig vil du blive præsenteret for konkrete redskaber og teknikker til at bryde med de negative tanke- og følelsesspiraler, således at tanker, følelser og bekymringer ikke behøver at overtage din hverdag.

For at kunne give dig den bedst mulige hjælp, får jeg løbende supervision og vejledning fra chefpsykolog og level-2 certificeret metakognitiv terapeut Erla Højsted. 

Mød psykologerne i MIND CPH

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Få inspiration, information og gode råd til at få bugt med grublerierne og bekymringerne

Ja tak, tilmeld mig nyhedsbrevet

Find os

MIND CPH ApS
Bredgade 36B, 2.th.
1260 Kbh K.
CVR Nr. 37210617
Vi er medlem af:

Følg os

© MIND CPH 2023
chevron-down