Klinikken

Velkommen til vores hyggelige klinik 

Hos MIND CPH sætter vi altid dig først, og vi lægger stor vægt på kvalitet og service. Vi skaber omgivelser, som du kan føle dig tryg og godt tilpas i. 

Vi har gratis wifi, te, kaffe, chokolade, magasiner og aviser i vores venteværelse. Der ligger også strikketøj fremme, vi arbejder på et 'to ret - to vrang' tørklæde og en retrille tube, og du er velkommen til at bidrage til begge. 

Vi glæder os til at tage imod dig i vores lyse og rummelige klinik, som er centralt placeret i København. 

Hvem møder du hos MIND CPH?

Når du kommer ind hos MIND CPH, vil du blive budt velkommen af enten vores Office manager Ann eller en af vores studentermedhjælper Maja eller Cecilie.

De sørger for, at der er en god atmosfære i klinikken, med friske blomster, lækker chokolade, friskbrygget kaffe samt god læsning.


Vi lægger stor vægt på at du skal føle dig tryg og godt tilpas hos os. Tøv ikke, hvis du har spørgsmål eller vi kan hjælpe dig med noget, Ann, Maja og Cecilie står klar til at hjælpe dig.

Det er også Ann, Maja eller Cecilie der tager telefonen når du ringer ind og du kan trygt stille dem spørgsmål om booking, information om gruppeforløb, betaling og om hvad vi hos MIND CPH kan tilbyde dig.


Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon 31 11 13 15, i har telefontid fra 8.30-16.00 alle hverdag. Du kan også skrive til os på mail Hello@mindcph.dk.

Vi svare indenfor 24 timer.

Det er gratis og uforpligtende.

Ann Nabil Nielsen

Office Manager

Læs om mig

Maja World

Studentermedarbejder, stud. psych.

Læs om mig

 

Cecilie Pedersen

Studentermedarbejder, stud. psych.

Læs om mig

 

Psykologer hos MIND CPH.  

Alle MIND CPHs psykologer er universitetsuddannede og specialiseret i metakognitivterapi. 

Vi tager afsæt i din unikke situation, og planlægger dit forløb sammen med dig. 

Alle kan blive ramt af stress, angst, depression eller andre psykiske problemstillinger. Uanset, behøver din problemstilling ikke at overtage din tilværelse. 

Vi lytter til dig, indfanger netop din problemstilling og skræddersyr dit terapiforløb og giver dig værktøjer til at komme din problemstilling til livs. 

Vi anvender metakognitiv terapi, som er en effektiv og veldokumenteret terapiform mod flertallet af psykiske problemstillinger. 

Mød psykologerne

Vores psykologer er universitets-uddannede og specialiseret i metakognitiv terapi.
MØD PSYKOLOGERNE

ONLINE BOOKING

Bestil din tid online i dag. Det er nemt og enkelt og du vælger selv din psykolog.
TJEK LEDIGE TIDER

Hos MIND CPH kan vi tilbyde en tid indenfor får hverdage og har ingen ventetid. Du kan bestille en tid hos os på vores online bookingsystem her.  

Ellers er du meget velkommen til at kontakte os på telefon 31 11 13 15 eller mail Hello@mindcph.dk.  

Du kan bestille en tid allerede nu på vores online bookingsystem. 

TJEK LEDIGE TIDER
Følg os på Facebook og Instagram – Vi poster om livet på klinikken og deler inspiration, redskaber og strategier til et liv fri for bekymringer og grublerier.
Velkommen til vores lyse rummelige lokaler, hvor du sammen med en af vores psykologer afdækker og eliminerer de forhold, der hindrer dig i at leve op til dit fulde potentiale.
envelopemap-marker linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram