/

Kathrine Banke

Psykolog, Cand. Psych. & konsulent

Jeg brænder for at bruge min psykologfaglighed til at hjælpe mennesker ud af hovedet og ind verden.

Jeg ser grundlæggende mennesket som robust og stærkt. Der kan dog være perioder eller situationer i livet, hvor vi kan have brug for hjælp til at genopdage, udforske og mobilisere vores styrker og ressourcer for at trives. Bekymringer, negative tanker og grublerier kan nemlig stå i vejen for, at vi gør det, vi gerne vil. Og ikke mindst spilde vores tid og påvirke vores trivsel og præstationer negativt.

Det kan være, at du oplever generaliseret angst, social angst, generel usikkerhed, stress, selvværdsproblemer, en følelse af håbløshed eller tvivl på dit eget værd eller de valg, du træffer. Det kan også være, at du er mester i at overtænke enhver situation, og derfor får svært ved at mærke, hvad du egentlig gerne vil og står for. At du bliver handlingslammet og står tilbage med alt ubehaget, tvivlen og en masse hårdt arbejde for at prøve at slippe af med alle disse tanker. Eller måske sætter du så høje krav til dig selv, at du mærker et præstationspres ift. dit studie, arbejde eller i sociale relationer. Krav som efterlader dig fanget i grublerier omkring, om du er god nok eller gør det rigtige. Og som dræner dig for energi.

Uanset hvad du kommer med, så møder jeg dig lige dér, hvor du er. Jeg tilgår naturligt terapien og vores relation med empati, ydmyghed og nysgerrighed, så det bliver et trygt rum for dig at være i. Det rum, du træder ind i hos mig, er nemlig et frirum fra at skulle præstere - et slags laboratorium, hvor vi sammen undersøger din problemstilling ud fra det metakognitive perspektiv og meget konkret eksperimenterer med og træner din opmærksomhed og mentale fleksibilitet. Den metakognitive metode kan nemlig formindske de bekymringer, negative tanker og grublerier, der kan spænde ben for din handlekraft og tro på egne evner i din hverdag.

Sådan hjælper jeg dig

Jeg hjælper dig med at give slip på bekymringer, grublerier eller negative tanker, der dræner dig for energi og kan afholde dig fra at gøre det, du gerne vil.
Jeg hjælper dig gennem konkrete øvelser og værktøjer tilpasset din hverdag til at opdage, at du ikke behøver din overtænkning og selv kan vælge den til eller fra.
Jeg viser dig vejen til at genfinde kontrollen over din opmærksomhed, så du kan være mere til stede i dit arbejdsliv, studieliv, familieliv eller i dine relationer.

I sessionerne vil vi sammen udforske, hvilke strategier i din tænkning der kan være med til at skabe og vedligeholde dine problematikker.

Vi vil sammen arbejde aktivt med disse strategier gennem øvelser og redskaber, som vil træne din opmærksomhed og mentale fleksibilitet, så bekymringer, grublerier og negative tankespiraler kan få en mindre plads i din hverdag.

Hvis du vil vide lidt mere om mig, så er jeg opvokset på Fyn og har brugt det meste af min barndom og ungdom i den lokale idrætsforening som både udøver og senere træner for de små. Jeg er sikker på, at det har været med til at forme min nysgerrighed på mennesker og min evne til at møde folk i øjenhøjde. Og ikke mindst min glæde ved at være aktiv og bruge min krop.

Jeg er certificeret i metakognitiv terapi (level 1) ved MCT Institute og får løbende supervision og vejledning af chefpsykolog og level 2 certificeret metakognitiv terapeut, Erla Højsted.

Terapi og coaching

En session hos mig koster dkr. 1300, coaching dkr.1625. En session varer 50 minutter.

Jeg tilbyder terapi på dansk og engelsk.

Du er velkommen i klinikken i Bredgade eller online.

Gruppeforløb
Jeg faciliterer løbende gruppeforløb

Kursus, workshops & foredrag
Jeg afholder foredrag, kurser og workshops i metakognitiv terapi og mental sundhed. Kontakt os på 31 11 13 15 eller på hello@mindcph.dk for at høre mere om muligheden for foredrag, kursus eller workshops.

Erhvervsløsninger

Jeg tilbyder individuelt tilpassede forløb for bl.a. virksomheder, offentlige institutioner, ledelsesgrupper, og HR-personale. Kontakt os på 31 11 13 15 eller på hello@mindcph.dk for at høre mere om muligheden for en skræddersyet erhvervsløsning.

Du er velkommen til at kontakte os på hello@mindcph.dk eller 31 11 13 15 og høre om mulighederne.

Book en tid hos mig

Du kan ringe 31 11 13 15 – gratis og uforpligtende
Du kan ændre din tid eller booke en ny gennem vores onlinebooking.
Book en tid hos mig

Få mere viden — skriv dig op til vores nyhedsbrev

Få inspiration, information og gode råd til at få bugt med grublerierne og bekymringerne.
Ja, tak – tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Få inspiration, information og gode råd til at få bugt med grublerierne og bekymringerne

Ja tak, tilmeld mig nyhedsbrevet

Find os

MIND CPH ApS
Bredgade 36B, 2.th.
1260 Kbh K.
CVR Nr. 37210617
Vi er medlem af:

Følg os

© MIND CPH 2023
chevron-down