Information om Covid-19

Retningslinjer vedr. Covid-19

Vi skal passe på os selv og hinanden, hvorfor vi er særligt opmærksomme på god hygiejne og smittefare. Vi bruger sund fornuft og følger alle anbefalede retningslinjer for at undgå yderligere spredning af Covid-19 (Corona-virus).   

Vi har stadig åbent og møder dig med et smil, rene kopper og frisk kaffe og the. 

Du er altid velkommen til at vælge at have din session online, hvis du foretrækker det. 

OBS: Hvis du har symptomer eller har været i forbindelse med nogen, der er smittet med Corona-virus, beder vi dig venligst om at vælge en online session istedet.  

Retningslinjer

Vi følger myndighedernes anbefalinger om håndteringen af Covid-19 og hvordan vi sammen kan forebygge smittespredningen og vi justerer løbende vores retningslinjer efter de gældende forskrifter.

MIND CPH holder stadig åbent for både fysiske- og online sessioner. De nye restriktioner, der blev præsenteret d. 5 januar 2021, har medført enkelte ændringer i klinikken, primært det øgede afstandskrav fra 1,5 til nu 2 meter.  

Hvordan påvirker de nye restriktioner MIND CPH

Vi skal passe på hinanden og derfor gør vi i MIND CPH alt hvad vi kan, for at sikre at du trygt kan færdes i vores klinik. Vi har forsat fokus på god hygiejne og spritter løbende klinikken af samt sikrer god udluftning.

Du har også mulighed for god håndhygiejne, da der er adgang til håndvask samt håndsprit, placeret rundt i klinikken. Vi har dejlige store lokaler og kan overholde afstandskravet på 2 meter både i venteværelse og terapirum.

Der er ikke adgang til klinikken medmindre man har en aftale, og vi opfordrer alle til at blive hjemme, hvis de udviser symptomer, eller har øget risiko for at bære smitte.

Mundbind

At tale med en psykolog er et anerkendelsesværdigt formål, sålænge at afstandskravet kan overholdes. Vi stiller derfor ikke krav til dig om, at du skal bære mundbind, når du besøger os. Ønsker du at bære mundbind, er du selvfølgelig velkommen til det. 

Hvis du er under 12 år eller har fysiske eller mentale forhold, som forhindrer korrekt brug eller forhindrer udførelse af vigtige funktioner, eller hvis du oplever betydeligt ubehag ved brug af mundbind, er du fritaget for at bruge mundbind.

Disse forhold behøver ikke dokumenteres.

Individuelle sessioner

Du er fortsat meget velkommen til at møde op til dine aftaler hos MIND CPH. Vi tilbyder også online sessioner, som vi har rigtig god erfaring med. 

Online terapi foregår præcis på samme måde som en fysisk session og er lige så effektivt. 

Vi er alle i en usikker situation, hvor tingene hurtigt kan ændre sig. Der kan derfor forekomme uforudsete ændringer i din aftale. Vi giver dig besked hurtigst muligt, hvis der sker ændringer i din aftale.

Gruppeforløb

Privatpraktiserende psykologer er undtaget fra forsamlingsforbuddet, så længe afstandskravet kan overholdes. Derfor kan vores gruppeforløb, der afholdes om aftenen fra kl. 18.00-20.00 fortsat afvikles i vores lokaler. Dette skyldes at gruppen kan være i vores store fællesrum, hvor der er mulighed for løbende udluftning og 2 meters afstand mellem hver deltager. Vores gruppeforløb, der ligger om eftermiddagen fra kl. 16.00-18.00, vil foreløbig afholdes online. Dette skyldes, at vi i dette tidsrum ikke kan bruge det store fællesrum på grund af den øvrige daglige aktivitet. 

Der kan løbende komme ændringer i forhold til hvordan vores gruppeforløb afvikles. Vi opdaterer siden hurtigst muligt, og hvis du allerede har købt et gruppeforløb hos os, vil vi kontakte dig, hvis der forekommer ændringer.

Du er altid velkommen til at kontakte os på hello@mindcph.dk eller 31 11 13 15

Følg os på Facebook og Instagram – Vi poster om livet på klinikken og deler inspiration, redskaber og strategier til et liv fri for bekymringer og grublerier.
Velkommen til vores lyse rummelige lokaler, hvor du sammen med en af vores psykologer afdækker og eliminerer de forhold, der hindrer dig i at leve op til dit fulde potentiale.
envelopemap-marker linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram