/

Hvorfor vi ikke kom til DHL 2019

"Som vi ved, er man altid i bedre form og har mere tid i fremtiden"

Sådan sagde vores chefpsykolog Erla, da vi i fællesskab var blevet enige om, at det heller ikke blev sidste år, at vi skulle løbe DHL-stafetten.

Du kan sikkert allerede fornemme, at der er en stor portion ironi gemt i denne udmelding, men spørgsmålet er, om Erla ikke har ret i, at vi ofte udskyder og gemmer både store og små beslutninger til ”et bedre tidspunkt i fremtiden”.

Men kommer der et bedre tidspunkt i fremtiden?

Hvor ofte har du ikke aftalt med dig selv, at ”NU skal jeg altså i gang med at løbe igen”, ”Nu skal det være slut med så meget kaffe” eller ”I år skal vi altså have malet stuen”.
Og hvor ofte er det endt med, at det heller ikke blev denne gang?

Hvorfor vi ikke kom til DHL-stafetten 
I foråret sidste år foreslog jeg alle i klinikken, at vi skulle løbe DHL-stafet senere på året, og efter lidt overtalelse var vi nok til, at vi kunne stille et hold. Vi var flere i klinikken, der begyndte at løbetræne lidt og tale om, hvordan vores holds T-shirts skulle se ud.

Som tiden gik, blev der dog mindre og mindre fokus på løbet, og jeg kan huske, at jeg på et tidspunkt tænkte, at de andre nok havde glemt alt om DHL-løbet. Og det passede mig egentlig godt, for jeg havde fået lagt løbetræningen på hylden.

Vi kom meget tæt på deadline for tilmelding til løbet, og Erla spurgte, om vi ikke skulle melde os til (for det havde vi nemlig ikke lige fået gjort). Vi havde alle sammen en undskyldning for, hvorfor det ikke passede særligt godt i år, men NÆSTE år, ville vi rigtigt gerne.

Og sådan blev det, mens Erla måtte se til, at vi alle var hoppet i fælden

Hvad er status på DHL-Stafetten 2020? 
Vi aftalte på vores seneste personalemøde, at vi SKULLE løbe i år, vi skulle meldes til i god tid, have ens T-shirts, og måske også løbetræne sammen.

Men som Erla allerede i sommers havde forudset, er vi ikke kommet videre….

Men hvorfor? 
Et enkelt svar er, at vi endnu ikke har HANDLET på vores beslutning. Vi har ikke undersøgt tilmeldingsmulighederne, snøret løbeskoene eller taget kontakt til et firma, der kan hjælpe os med T-shirts. Vi er blevet ved med at udskyde dette til et ukendt (bedre) tidspunkt i fremtiden.

Og så sker der desværre heller ingenting.

I visse situationer, kan det naturligvis give mening at vente til et senere tidspunkt, men i dette tilfælde havde Erla ret, at ”vi er hverken kommet i bedre form eller har fået mere tid” af at vente 6 måneder.

Nu har I læst, at 2020 bliver året, hvor vi i MIND CPH tilmelder os et motionsløb, og dét er vi naturligvis nødt til at holde.

Så, det næste vi gør er at igangsætte løbetræningen, kontakte et firma, der kan hjælpe med T-shirts og tilmelde os løbet til sommer.

Kan du genkende dig selv i vores historie?

3 tips til lettere at træffe beslutninger og få ting gjort 

1. Brug mindre tid på at overtænke beslutningen. Hvis du ofte fanger dig selv i en uendelig overtænkning og diskussion med dig selv om fordele og ulemper ved at træffe en beslutning eller prøve noget nyt, så forsøg at aftale med dig selv, at du næste gang vil forsøge at begrænse denne overtænkning.

Her kan det være en god idé at aftale med dig selv, hvor længe du maksimalt vil bruge på at træffe denne beslutning, (tiden kan afhænge af, hvor stor en beslutning du skal træffe, men mere tænkning giver ofte ikke en bedre beslutning). Når tiden er udløbet, og du er kommet frem til en beslutning, så forsøg at stå ved den beslutning, du traf. Måske bliver du i tvivl, men det er ret almindeligt, at vi aldrig bliver 110% sikre, så forsøg blot at lade den lille tvivl være.

2. Tag 1 overskueligt skridt ad gangen. Når du er kommet frem til en beslutning, er det en god idé at dele opgaven i mere overkommelige bidder, så du faktisk kommer i gang.

Start med at skrive en dato i kalenderen for, hvornår du maler stuen, ring til firmaet, der sælger sportstrøjer med logo eller stil løbeskoene frem og tag en lille tur, når du kommer hjem senere i dag.

3. Vent ikke til ”det rigtige tidspunkt”. For dette findes ikke. Der vil ALTID være noget, som kan spænde ben for de helt optimale rammer.

Vil du have hjælp til at bryde med gamle vaner? 

Det kan være vanskeligt at bryde med mange års vaner på egen hånd, men her i MIND CPH er vi altid klar til at hjælpe dig godt på vej.

Du kan ringe til os på 31 11 13 15, læse mere og booke tid på hjemmesiden eller gå direkte til vores onlinekalender.
Bedste hilsner

MIND CPH

 

Få mere viden — skriv dig op til vores nyhedsbrev

Få inspiration, information og gode råd til at få bugt med grublerierne og bekymringerne.
Ja, tak – tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Få inspiration, information og gode råd til at få bugt med grublerierne og bekymringerne

Ja tak, tilmeld mig nyhedsbrevet

Find os

MIND CPH ApS
Bredgade 36B, 2.th.
1260 Kbh K.
CVR Nr. 37210617
Vi er medlem af:

Følg os

© MIND CPH 2023
chevron-down