Mai Agerbæk-Larsen

Mai Agerbæk-Larsen

Studentermedarbejder, stud. psych.

 

Mai har været studentermedarbejder hos MIND CPH siden maj 2019. Mai læser psykologi på 3. år på Københavns Universitet og skriver sin Bacheloropgave i foråret 2020.

Mai har en kæmpe appetit på psykologfaget, især metakognitiv terapi, og Mai suger så meget viden og erfaring til sig som muligt, mens hun er studentermedarbejder hos MIND CPH.

Mai er utroligt rar og hjælpsom, og Mai sørger for, at vi kan tilbyde en god atmosfære med friske blomster, lækker chokolade, friskbrygget kaffe samt god læsning, når du besøger MIND CPH.

Du kan møde Mai onsdage og fredage

 

Følg os på Facebook og Instagram – Vi poster om livet på klinikken og deler inspiration, redskaber og strategier til et liv fri for bekymringer og grublerier.

Vi glæder os til at tage imod dig i vores moderne og hyggelige klinik.

Hos MIND CPH sætter vi altid dig først, og vi lægger stor vægt på kvalitet og service. Vi skaber omgivelser, som du kan føle dig tryg og godt tilpas i.

Vi har gratis wifi, te, kaffe, chokolade, magasiner og aviser i vores venteværelse. Der ligger også strikketøj fremme, vi arbejder på et 'to ret - to vrang' tørklæde og en retrille tube, og du er velkommen til at bidrage til begge. 

Alle MIND CPHs psykologer er universitetsuddannede og medlemmer af Dansk Psykologforening.

Vi tager afsæt i din unikke situation, og vi planlægger dit forløb sammen med dig.

Alle kan blive ramt af stress, angst, depression eller andre psykiske problemstillinger. Uanset, behøver din problemstilling ikke at overtage din tilværelse.

Vi lytter til dig, indfanger netop din problemstilling og skræddersyr dit terapiforløb og giver dig værktøjer til at komme din problemstilling til livs.

Vi anvender metakognitiv terapi, som er en effektiv og veldokumenteret terapiform mod flertallet af psykiske problemstillinger.

Få mere viden

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få inspiration, information og gode råd til at få bugt med grublerierne og bekymringerne.

Kontakt os

MIND CPH ApS

Bredgade 36B, 2.th.

1260 Kbh K.

CVR Nr. 37210617

Tlf. 31 11 13 15

Mail: hello@mindcph.dk