Ann Nabil Nielsen

Ann Nabil Nielsen

Office Manager hos MIND CPH

Ann er MIND CPHs Office Manager. Det er i høj grad Ann der sørger for, at vores klinik spiller og er et rart sted at komme. Ann er en administrativ haj og har det forkromede overblik over alle MIND CPH’s psykologers kalendre samt klinikkens arrangementer og samarbejdspartnere.

Det er Ann, der tager telefonen, når du ringer, og du kan trygt stille Ann spørgsmål vedrørende booking af tid, information omkring vores gruppeforløb, ændring af tidsbestilling, betaling via sundhedsforsikring og meget mere. Ann kender svaret.

Ann glæder sig til at byde dig velkommen i vores lyse og rummelige klinik på Bredgade 36 B., 2 sal.

Du er velkommen til at ringe på 31 11 13 15 og få en snak med Ann, eller skrive til Ann på hello@mindcph.dk

 

Følg os på Facebook og Instagram – Vi poster om livet på klinikken og deler inspiration, redskaber og strategier til et liv fri for bekymringer og grublerier.

Vi glæder os til at tage imod dig i vores moderne og hyggelige klinik.

Hos MIND CPH sætter vi altid dig først, og vi lægger stor vægt på kvalitet og service. Vi skaber omgivelser, som du kan føle dig tryg og godt tilpas i.

Vi har gratis wifi, te, kaffe, chokolade, magasiner og aviser i vores venteværelse. Der ligger også strikketøj fremme, vi arbejder på et 'to ret - to vrang' tørklæde og en retrille tube, og du er velkommen til at bidrage til begge. 

Alle MIND CPHs psykologer er universitetsuddannede og medlemmer af Dansk Psykologforening.

Vi tager afsæt i din unikke situation, og vi planlægger dit forløb sammen med dig.

Alle kan blive ramt af stress, angst, depression eller andre psykiske problemstillinger. Uanset, behøver din problemstilling ikke at overtage din tilværelse.

Vi lytter til dig, indfanger netop din problemstilling og skræddersyr dit terapiforløb og giver dig værktøjer til at komme din problemstilling til livs.

Vi anvender metakognitiv terapi, som er en effektiv og veldokumenteret terapiform mod flertallet af psykiske problemstillinger.

Få mere viden

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få inspiration, information og gode råd til at få bugt med grublerierne og bekymringerne.

Kontakt os

MIND CPH ApS

Bredgade 36B, 2.th.

1260 Kbh K.

CVR Nr. 37210617

Tlf. 31 11 13 15

Mail: hello@mindcph.dk