/

High performance

Er du vant til at skulle yde på et højt niveau, men oplever at du enten er blevet bekymret for om det er for meget for dig - eller er generet af forstyrrende tanker og overtænkning? Vi kan hjælpe dig til at bevare dit mentale helbred og samtidig forbedre dine præstationer.

Det er OK at være ambitiøs. Det er OK at stille krav til sig selv - endda også de høje. Det er OK at ville være bedre. Du er nemlig ikke skrøbelig. Du skal ikke passe særlig godt på dig selv. Du skal ikke mærke mere efter.

Du skal til gengæld være bevidst om, hvad du bruger din tid og energi på. Fører det til handling? Bruges den på det, du i virkeligheden gerne vil og finder meningsfuldt?

Du har højest sandsynligt forfinet dine problemløsningsevner og kan lynhurtigt skære en problemstilling ind til benet og derfra undersøge mulige løsninger. Men er du bevidst om, hvorvidt din problemløsning infiltreres af overflødige tankeprocesser? Måske er bekymringer og grublerier blevet en ufrivillig følgesvend i dit arbejdsliv, som kan vise sig i arbejdssammenhænge, men måske særligt, når du har fri? Fx ved at det kan være svært for dig at være nærværende i de situationer, du befinder dig i?

Du behøver ikke alle disse tanker for at blive bedre. De har ingen nytteværdi. Tværtimod fjerner de dig fra de situationer, du oplever her og nu, så du ikke kan handle i dem. De bruger din tid og energi og kan have ubehagelige følgevirkninger fx i form af usikkerhed over dine evner, som du ellers ofte anerkendes for.

Du bliver bedre af at handle. Prøve noget af. Lære af det. Prøve noget andet. Du kan prøve det af lige nu. Hvis du er blevet nysgerrig på, hvordan vi sammen kan gøre dig endnu bedre til det, du gerne vil, så tag fat i os.
Hvis du har spørgsmål til et individuelt terapiforløb, er du velkommen til at ringe til os på 31 11 13 15 for en uforpligtende og gratis samtale. Du kan også skrive til os på hello@mindcph.dk.

If you prefer therapy in English, do not hesitate to contact us, we have good experience in metacognitive therapy in English. You can read more here.

Mød psykologerne i MIND CPH

Få mere viden — skriv dig op til vores nyhedsbrev

Få inspiration, information og gode råd til at få bugt med grublerierne og bekymringerne.
Ja, tak – tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Få inspiration, information og gode råd til at få bugt med grublerierne og bekymringerne

Ja tak, tilmeld mig nyhedsbrevet

Find os

MIND CPH ApS
Bredgade 36B, 2.th.
1260 Kbh K.
CVR Nr. 37210617
Vi er medlem af:

Følg os

© MIND CPH 2023
chevron-down