Handelsbetingelser og afbudsregler hos MIND CPH

Regler for afbud

Individuel terapi & Coaching: Bliver du forhindret i at møde op til din aftalte tid, så husk at melde afbud på telefon 31 11 13 15 eller hello@mindcph.dk senest dagen før inden kl. 15.00 (gælder også søndag) af hensyn til øvrige klienter, som kunne have gavn af tiden.Ved udeblivelse eller afbud senere end dagen før kl. 15.00 opkræves det fulde honorar. 

Gruppeforløb og andre live-arrangementer: Køb og tilmelding er bindende. Der gives ingen refusion. Du er dog altid velkommen til at overdrage din plads til en anden.

Hvis du har spørgsmål til afbuds- og handelsbetingelserne på denne side, er du meget velkommen til at kontakte os på 31 11 13 15. Du kan også skrive til os på hello@mindcph.dk. Det er ganske uforpligtende og vi svarer så hurtigt, som vi kan.

Handelsbetingelser

Alle kurser, forløb og ydelser udbydes af MIND CPH ApS, Bredgade 36B, 2 th., 1260 København K, CVR NR. 37210617.

Produkter og ydelser kan købes med Visadankort, Mastercard, MobilePay og kontanter. Nogle ydelser kan desuden betales via bankoverførsel.

Alle priser er angivet i danske kroner (DKK) og er inkl. moms, medmindre andet er oplyst.

Alle rettigheder til produkter, ydelser, workshops og kurser tilhører MIND CPH ApS. Udleveret materiale er kun til personligt brug og må ikke distribueres, deles eller benyttes i undervisningssammenhænge af nogen art.

Betales der ikke inden for betalingsaftalerne, sendes der en faktura hver 10. dag efter de gældende regler, hvor du pålægges rykkergebyr på 100 kr. pr. gang. Hvis betalingen ikke sker trods rykkere, overgår sagen til Inkasso.

Der kan ikke tages specielle forholdsregler i forhold til specielle spamfiltre eller dysfunktionelle mailadresser, så det er dit eget ansvar at sikre, at du modtager mails fra os. Har du problemer, så er du dog mere end velkommen til at indberette problemet til hello@mindcph.dk. Husk at tjekke dit spamfilter inden da.

Ved individuelle sessioner

Ved individuelle sessioner sker betaling umiddelbart efter endt session. Ved online-sessioner falder betaling umiddelbart inden sessionens start.

Ved gruppeforløb, events, foredrag og andre live-arrangementer

Tilmelding er bindende og pengene tilbagebetales ikke ved afbud. Du er dog altid velkommen til at overdrage din plads til en anden.

Ved aflysning af live-arrangement fra undervisers side kan du vælge, at din betaling dækker et andet kursus, eller du kan få beløbet refunderet. 

Hvis aflysning gælder et særligt tilrettelagt event, vil der blive tilbudt et nyt tidspunkt for afholdelse. 

Ratebetaling

Ratebetaling er bindende. Melder du fra kursus, mentorforløb, onlinekursus, kursusforløb, uddannelse, workshops, arrangement eller andet, skal du betale de resterende ratebetalinger, du endnu ikke har afviklet ved afmelding.

Ved ratebetaling foretaget med visadankort, MasterCard, trækkes raterne automatisk med de på produktsiden angivne intervaller. Du får en kvittering via den mail, du selv har angivet.

Vær opmærksom på, at det er dit eget ansvar at dine betalingsoplysninger er opdaterede. Kan betalingen ikke udføres pga. ukorrekte kortoplysninger gælder samme regler som ved manglende betaling (jf. ovenstående regler vedr. inkasso).

Du ændrer nemt dine kortoplysninger ved at logge ind på Simplero ved at bruge dit simplero ID, som oprettes ved køb.

Du er altid velkommen til at kontakte os på hello@mindcph.dk eller 31 11 13 15.

Mit metakognitive forløb hos MIND CPH har været noget af en øjenåbner. Jeg har deltaget i gruppeforløb og også modtaget individuel terapi mod stress. Det har været markant anderledes at arbejde metakognitivt med min stress – Jeg ville ønske, jeg havde startet noget før. Det havde forkortet min sygemeldingsperiode væsentligt. De værktøjer, jeg har fået i forløbene, hjælper mig med at forstå og håndtere stress, og jeg kan overføre værktøjerne til andre af hverdagens udfordringer. 

Jane, 48 år, deltager på gruppeforløb og individuelt forløb mod stress

Jeg har kun fået det bedre efter forløbet: Jeg er tilbage på arbejde, jeg er social igen og jeg har fået fornyet styrke. Jeg er blevet meget klogere på mine tanker og følelser. Jeg er ikke bange for de symptomer, der kan opstå – Jeg ser dem bare som en naturlig reaktion på de situationer, jeg befinder mig i.

Marie, 29 år, deltager på gruppeforløb mod stress

I dag er mit forhold til træning helt anderledes. Jeg udøver ikke samme sygeligt kontrollerende adfærd og jeg træner sammen med andre igen. Da jeg startede hos MIND CPH kunne jeg ikke selv se, at det var dér, der skulle sættes ind. Jeg er stor fan af metakognitiv terapi, fordi den har lært mig, hvordan jeg aktivt kan ændre min tænkningsstil og adfærd. Uden forløbet hos MIND CPH var jeg aldrig nået til det sted, jeg er i dag og måske heller ikke blevet meget ældre. Jeg er uendeligt taknemmelig.

Jacob, 26 år, individuelt forløb mod orthoreksi

Det gik pludselig op for mig, at jeg var røget i “tankefælden”. Igen. Men jeg gik ikke i panik. Jeg besluttede, at dét gad jeg simpelthen ikke! Jeg gav slip på tankerne og flyttede mit fokus til noget andet. Jeg havde aldrig troet, at jeg ville kunne lære at tænke anderledes. Jeg har lært SÅ meget af jer. Tusind tak!

Sanne, 54 år, deltager på almindeligt gruppeforløb

Mind CPHs kurser har virkelig hjulpet mig. Jeg er blevet god til at opdage, hvornår jeg sidder fast i spekulationer og grublerier. Jeg kan give slip på de negative tanker. De er bare tanker og jeg har lært at genvinde kontrollen over dem. TAK!

Anne, 33 år, deltager på almindeligt gruppeforløb

Tusind tak for et godt forløb – Det har været meget udfordrende inspirerende og lærerigt. I har vendt op og ned på mine metaoverbevisninger og på min forståelse af stress og bekymringer. Jeg har fået flere konkrete handlingsværktøjer på de seks uger, end på det sidste år hos almindelig psykolog. Tak for jeres imødekommenhed og fordi, I tog jer tid til at lytte.

Solveig, 31 år, deltager på gruppeforløb mod stress

Få mere viden

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få inspiration, information og gode råd til at få bugt med grublerierne og bekymringerne.

Kontakt os

MIND CPH ApS

Bredgade 36B, 2.th.

1260 Kbh K.

CVR Nr. 37210617

Tlf. 31 11 13 15

Mail: hello@mindcph.dk