Metakognitiv follow-up gruppe

Metakognitiv follow-up gruppe er opfølgningssessioner i gruppe for deltagere, der tidligere har gennemført et 6-ugers metakognitivt gruppeforløb.

Metakognitiv terapi er en særdeles effektiv terapiform. Det er også en terapiform, der virker hurtigt. Men har du været hårdt ramt af fx angst og depression i meget lang tid, så vil det formentlig være rigtig godt for dig at benytte muligheden for et metakognitivt boost i en periode efter endt gruppeforløb.

Derfor tilbyder vi dig opfølgende gruppesessioner, hvor du sammen med andre tidligere deltagere, kan holde fast i dine nye strategier.

Metakognitiv gruppebooster er til dig,

  • der ønsker at få endnu mere ud af din nye redskaber
  • der stadig har noget, der driller
  • der vil sikre dig, at du bruger strategierne på den bedste måde
  • eller blot ønsker at blive endnu bedre til at lade tanker og følelser være

Programmet for gruppebooster-sessionen tilrettelægges ud fra deltagernes behov. Der vil både være mulighed for at få besvaret konkrete spørgsmål og for at øve detached mindfulness grundigt. Herudover vil der være tips og tricks til at anvende detached mindfulness i netop din hverdag.

Follow-up sessionerne ligger den første fredag i hver måned fra kl. 16:15-18:15.

Og ligesom på et fitnesshold, er der ikke nogen binding fra gang til gang. Du kan nøjes med at komme en gang eller to eller lige så længe, du har lyst. Du forpligter dig ikke til et forløb, men skal blot tilmelde dig senest dagen før kl. 15:00.

Du kan booke en plads på gruppen den 3. august klokken 16.15-18.15

Jeg er uddannet psykolog fra Københavns Universitet og arbejder med metakognitiv behandling rettet mod terapi og personlig udvikling. Jeg er i foråret 2018 påbegyndt den 2-årige videreuddannelse i metakognitiv terapi ved MCT instituttet i Manchester for at specialisere mig yderligere.

Læs mere om psykolog Zinaida Mathiasen

Der er max. 10 pladser på hver gruppebooster-session. Ved færre end 4 tilmeldinger forbeholder vi os retten til at aflyse sessionen. I tilfælde af aflysning får du besked senest 24 timer inden holdstart.

Har du spørgsmål til forløbet er du velkommen til at sende en mail til zinaida@mindcph.dk

PRIS:

625,- kr (for 2 timer)

STED:

MIND CPH, Bredgade 36E, st. tv.

Du er meget velkommen til at kontakte os på:

31 11 13 15 og høre mere om vores metakognitive gruppebooster.

Du kan også skrive til os på hello@mindcph.dk.

Det er gratis og uforpligtende.

"Mit metakognitive forløb hos MIND CPH har været noget af en øjenåbner. Jeg har deltaget i gruppeforløb og også modtaget individuel terapi mod stress. Det har været markant anderledes at arbejde metakognitivt med min stress – Jeg ville ønske, jeg havde startet noget før. Det havde forkortet min sygemeldingsperiode væsentligt. De værktøjer, jeg har fået i forløbene, hjælper mig med at forstå og håndtere stress, og jeg kan overføre værktøjerne til andre af hverdagens udfordringer. "

Jane, 48 år, deltager på gruppeforløb og individuelt forløb mod stress

"Jeg har kun fået det bedre efter forløbet: Jeg er tilbage på arbejde, jeg er social igen og jeg har fået fornyet styrke. Jeg er blevet meget klogere på mine tanker og følelser. Jeg er ikke bange for de symptomer, der kan opstå – Jeg ser dem bare som en naturlig reaktion på de situationer, jeg befinder mig i."

Marie, 29 år, deltager på gruppeforløb mod stress

"Det gik pludselig op for mig, at jeg var røget i "tankefælden". Igen. Men jeg gik ikke i panik. Jeg besluttede, at dét gad jeg simpelthen ikke! Jeg gav slip på tankerne og flyttede mit fokus til noget andet. Jeg havde aldrig troet, at jeg ville kunne lære at tænke anderledes. Jeg har lært SÅ meget af jer. Tusind tak! "

Sanne, 54 år, deltager på almindeligt gruppeforløb

"Mind CPHs kurser har virkelig hjulpet mig. Jeg er blevet god til at opdage, hvornår jeg sidder fast i spekulationer og grublerier. Jeg kan give slip på de negative tanker. De er bare tanker og jeg har lært at genvinde kontrollen over dem. TAK!"

Anne, 33 år, deltager på almindeligt gruppeforløb

"Tusind tak for et godt forløb – Det har været meget udfordrende inspirerende og lærerigt. I har vendt op og ned på mine metaoverbevisninger og på min forståelse af stress og bekymringer. Jeg har fået flere konkrete handlingsværktøjer på de seks uger, end på det sidste år hos almindelig psykolog. Tak for jeres imødekommenhed og fordi, I tog jer tid til at lytte."

Solveig, 31 år, deltager på gruppeforløb mod stress

"Jeg synes, det er SÅ fedt at have genfundet kontrollen. Jeg har fået mit overskud tilbage, og jeg har genvundet min lyst til rent faktisk at have det godt. MIND CPH har lært mig, at jeg ikke behøves at gå og have det dårligt - Det er i virkeligheden meget nemmere at have det godt!"

Caroline, 37 år, deltager på gruppeforløb mod stress

"MIND CPH har lært mig kunsten effektivt at regulere mine tanker og bekymringer. Endda i et forum med ligesindede. Kan varmt anbefales."

Tom, 55 år, deltager på gruppeforløb mod stress

"Jeg synes, at gruppeforløbet har været meget lærerigt. Jeg griber mine problemer an på en helt ny og mere kontruktiv måde end før. Mine bekymringer fylder ikke nær så meget længere og de tager ikke al min energi."

Eva, 23 år, deltager på gruppeforløb mod stress

Følg os på Facebook og Instagram – Vi poster om livet på klinikken og deler inspiration, redskaber og strategier til et liv fri for bekymringer og grublerier.

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores populære nyhedsbrev. Vi sender dig gode råd til, hvordan du kan leve dit liv fri for stress og bekymring.

Kontakt os

MIND CPH ApS

Bredgade 36E st.

1260 Kbh K.

CVR Nr. 37210617

Tlf. 31 11 13 15

Mail: hello@mindcph.dk