MIND CPH | Gruppeterapi

Gruppeterapi mod stress, angst & depression

Ja tak. Book mig på det næste hold.

Metakognitiv gruppeterapi

– gruppeterapi mod stress, angst og depression

Lær helt konkret hvordan du kan øge din mentale sundhed, slippe bekymringer og overtænkning og forebygge og behandle psykiske udfordringer som stressangst & depression.

 

MIND CPH er specialister i metakognitiv gruppeterapi. Vi har haft hundredevis af tilfredse deltagere, og gruppeterapi er en af vores mest efterspurgte behandlingsformer. Holdene er små og effektive, du får brugbar viden og værktøjer, og alle fordele ved at få det bedre sammen med andre. Vi glæder os til at byde dig velkommen i vores dejlige lokaler i Kbh K eller online.

“Jeg har kun fået det bedre efter forløbet: Jeg er tilbage på arbejde, jeg er social igen og jeg har fået fornyet styrke. Jeg er blevet meget klogere på mine tanker og følelser. Jeg er ikke bange for de symptomer, der kan opstå – jeg ser dem bare som en naturlig reaktion på de situationer, jeg befinder mig i.”

Marie, 29 år, deltager på gruppeforløb mod stress

“MIND CPH har lært mig kunsten effektivt at regulere mine tanker og bekymringer. Endda i et forum med ligesindede. Kan varmt anbefales.”

Tom, 55 år, deltager på gruppeforløb mod stress

“Det gik pludselig op for mig, at jeg var røget i “tankefælden”. Igen. Men jeg gik ikke i panik. Jeg besluttede, at dét gad jeg simpelthen ikke! Jeg gav slip på tankerne og flyttede mit fokus til noget andet. Jeg havde aldrig troet, at jeg ville kunne lære at tænke anderledes. Jeg har lært SÅ meget af jer. Tusind tak!”

Sanne, 54 år, deltager på almindeligt gruppeforløb

“Mit metakognitive forløb hos MIND CPH har været noget af en øjenåbner. Jeg har deltaget i gruppeforløb og også modtaget individuel terapi mod stress. Det har været markant anderledes at arbejde metakognitivt med min stress – Jeg ville ønske, jeg havde startet noget før. Det havde forkortet min sygemeldingsperiode væsentligt. De værktøjer, jeg har fået i forløbene, hjælper mig med at forstå og håndtere stress, og jeg kan overføre værktøjerne til andre af hverdagens udfordringer.”

Jane, 48 år, deltager på gruppeforløb og individuelt forløb mod stress

Metakognitiv gruppebehandling mod bekymringer, stress, angst og depression er særlig relevant for dig, hvis du:

 • Føler dig fanget af negative tanker og følelser.
 • Har bekymringer, som har taget overhånd og føles ude af kontrol.
 • Er overdrevent opmærksom på ting, som du finder truende.
 • Er træt af at bruge din tid på at analysere dine følelser – og prøve på at forstå, hvorfor du har det, som du har det.
 • Har ubehagelige kropslige fornemmelser.
 • Har forsøgt at hvile, meditere eller samtale dig ud af din situation – uden dog at få det bedre.
 • Føler dig udmattet, men har svært ved at finde ro.
 • Vil have det bedre uden at dvæle mere ved din fortid.
 • Ønsker den mest effektive behandling for stress, angst & depression.

Covid-19 information – Vi skal alle passe på hinanden. Læs mere om hvordan gruppeforløbet afvikles i forhold til Covid-19.

EKSTRA FORDELE ved gruppeforløb i MIND CPH

L

Du får en 2-tiners opfølgningssession nogle uger efter, så du kan fortsætte din gode hverdag fri for stress/angst/depression.

L

Du modtager et gratis opfølgningsforløb per mail, der hjælper dig med at holde fast i de nye redskaber, som du har fået i forløbet.

L

Vi ved, hvor svært det kan være at gøre nye strategier til nye vaner. Derfor kan du nemt booke en individuel opfølgningssession.

8 Grunde til at gruppeterapi virker

Du får specifik viden om de mekanismer, der vedligeholder stress, angst og depression, og du får værktøjer til hurtigt at overvinde dem.
Du lærer, at det er helt normalt at have problemer og udfordringer uden, at du behøver at bukke under for dem.
Du møder andre mennesker, der er i samme båd som dig. Når du ser og bidrager til andres bedring, får du mod på at tackle dine egne problemstillinger på samme konstruktive måde.
Du indgår i et struktureret behandlingsforløb sammen med andre med lignende udfordringer.
Du får konkrete anvisninger til at genvinde kontrollen over dine bekymringer.
Du lærer at droppe undgåelsesadfærd, så du kan komme i gang med at gøre præcis de ting, du har lyst til.
Du lærer, hvordan du kan ignorere negative følelser.
Du lærer, hvordan du slipper af med ubehagelige kropslige fornemmelser.

Gruppeforløb

er ikke et traditionelt gruppeterapi forløb, hvor vi sidder i rundkreds og udveksler tanker og følelser, men et struktureret behandlingsforløb, hvor du arbejder målrettet på at nedregulere dine symptomer på stress, angst og depression.

På bare 6 uger

vil du få ny forståelse og viden om dine symptomer, som er helt forskellig fra hvad du tidligere har hørt og troet om angst, depression og psykisk lidelse i det hele taget – og du kommer til at gå en helt anden vej, end du tidligere har prøvet.

Pris

Et gruppeforløb koster ialt 4.550 kr., som betales ved tilmelding eller i rater.

Det svarer til en pris på kr. 325 pr. session og er derfor et langt billigere valg af terapi med stor effekt.

p

Gruppeterapi forløber således

 • 6 ugentlige møder á 2 timer – 12 sessioner i alt.
 • Gratis opfølgende mailkursus
 • En opfølgende session à 2 timer
 • Overkommelige hjemmeopgaver mellem sessionerne.
 • Personlig fremtidsplan, som sikrer, at du ikke får tilbagefald.
 • Før og efter-tests, så du tydeligt kan se dine fremskridt.

Efter endt forløb

 • Vil du se stress, angst og depression som tilstande, du selv har indflydelse på.
 • Ved du hvordan du afvikler uhensigtsmæssige tankemønstre.
 • Har du konkrete værktøjer til at håndtere fremtidige symptomer.
 • Har du værktøjskassen fyldt med teknikker, så du kan fastholde din mentale sundhed for fremtiden.

Er gruppeterapi noget for mig?

Gruppeterapi er effektivt, socialt og motiverende. Det hjælper dig til at holde fast i din egen udvikling og det er energigivende at være sammen med andre, der ønsker det samme, som du gør.

Gruppeterapi er et økonomisk godt alternativ, hvor du får stor værdi for pengene på kort tid.

Er du i tvivl om hvorvidt gruppeterapi er noget for dig, er du altid velkommen til at kontakte os gratis og uforpligtende på hello@mindcph.dk eller 31 11 13 15.

Du kan også læse vores FAQ.

Metakognitiv gruppeterapi hos MIND CPH

Vi tilbyder dig et specialiseret metakognitivt gruppeforløb, hvor du får hjælp til dine udfordringer og lærer effektive og varige strategier til at håndtere stress, angst og depression.

Vi skaber trygge rammer, så du med det samme kan føle dig godt tilpas. Vores psykologer tager hånd om dig og styrer hele processen. Vi er vant til at arbejde med gruppeterapi, og sørger for at skabe variation og en tilpas balance imellem undervisning, refleksion, gruppediskussion og konkrete øvelser.

Forløbet er et struktureret behandlingsforløb, hvor vi arbejder målrettet på at nedregulere dine symptomer på stress, angst og depression. Vi sidder ikke i rundkreds og deler tanker og følelser og forholder os ikke til hinandens problemstillinger.

Du vil hurtigt opdage, at det slet ikke er nødvendigt at dvæle ved fortiden og hinandens historier for at få det bedre. Derimod dvæler vi meget ved de processer og mekanismer, der vedligeholder psykisk lidelse, og hvordan disse effektivt kan afmonteres. Det bliver ofte særlig tydeligt i gruppeterapi, at der er en særlig tænkningsstil, der vedligeholder psykisk lidelse og du vil hurtigt opdage, hvordan denne særlige tænkningsstil er på spil på tværs af gruppedeltgere og problemstillinger – og du lærer (sammen med andre), hvordan dette mønster kan ændres.

Vi fokuserer på, at du får konstruktive og fremadrettede handlemuligheder og udvikler en mental fleksibilitet, der giver dig kontrol over dine tankeprocesser, så du selv kan bestemme, hvor meget dine tanker og følelser skal fylde.

Ring til os på 31 11 13 15 og hør mere om, hvad metakognitiv terapi kan gøre for dig. Du kan også skrive på hello@mindcph.dk.

Det er gratis og uforpligtende.

Få mere viden

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få inspiration, information og gode råd til at få bugt med grublerierne og bekymringerne.

Kontakt os

MIND CPH ApS

Bredgade 36B, 2.th.

1260 Kbh K.

CVR Nr. 37210617

Tlf. 31 11 13 15

Mail: hello@mindcph.dk