Ring til os: 31 11 13 15 hello@mindcph.dk

MIND CPH | GRUPPETERAPI

Metakognitiv gruppeterapi hos MIND CPH

Metakognitiv Gruppeterapi hos MIND CPH

Lær præcis og konkret hvordan du kan øge din mentale sundhed og slippe psykiske udfordringer som stress, angst & depression i mindre grupper.

Gruppeterapi er effektivt, socialt og motiverende. Det hjælper dig at holde fast i din egen udvikling og det er energigivende at være sammen med andre, der ønsker det samme, som du gør.

Gruppeterapi er et økonomisk godt alternativ, hvor du får stor værdi for pengene på kort tid.

Hos MIND CPH har vi specialiseret os i metakognitiv gruppeterapi og vi har haft hundredevis af tilfredse deltagere på vores hold. Gruppeterapi er en af vores mest efterspurgte behandlingsformer og vi glæder os til at byde dig velkommen i vores dejlige lokaler i Bredgade 36E, Kbh K eller online.

Er du i tvivl om hvorvidt gruppeterapi er noget for dig, er du altid velkommen til at kontakte os gratis og uforpligtende på hello@mindcph.dk eller 31 11 13 15.

Du kan også læse vores FAQ.

Stop stress

Metakognitiv gruppe- terapi mod stress hjælper dig til at overvinde stress og øge din performance. Du genvinder dit overskud og får konkrete redskaber til at undgå stress.

Læs mere og book plads.

Angst & Depression

Metakognitiv gruppe-terapi mod bekymringer, angst og depression giver dig værktøjer og strategier til at overvinde de mekanismer, der vedligeholder angst og depression.

Læs mere og book plads.

 

EKSTRA FORDELE ved gruppeforløb i MIND CPH:

1) Du modtager ved endt  gruppeforløb et gratis opfølgningskursus gennem en række mails, der kan støtte din videre implementering    af de strategier, som du har lært i forløbet.

2) Vi har specialiseret os i løbende opfølgning, som du kan få glæde af, når det passer dig, da du har mulighed for at booke en follow-up session uden ventetid.

 

Gruppeterapi virker, fordi:

 •  Du får specifik viden om de mekanismer, der vedligeholder stress, angst og depression, og du får værktøjer til hurtigt at overvinde dem.
 • Du indgår i et struktureret behandlingsforløb sammen med andre med lignende udfordringer.
 •  Du får konkrete anvisninger til at genvinde kontrollen over dine bekymringer.
 • Du lærer, hvordan du slipper af med ubehagelige kropslige fornemmelser.
 • Du lærer, hvordan du kan ignorere negative følelser.
 • Du lærer at droppe undgåelsesadfærd, så du kan komme i gang med at gøre præcis de ting, du har lyst til.
 • Du lærer, at det er helt normalt at have problemer og udfordringer uden, at du behøver at bukke under for dem.
 • Du møder andre mennesker, der er i samme båd som dig. Når du ser og bidrager til andres bedring, får du mod på at tackle dine egne problemstillinger på samme konstruktive måde.

Gruppeterapi mod Stress

Vi starter løbende nye hold. Se de kommende forløb og book din plads.

Gruppeterapi mod Angst & Depression

Vi starter løbende nye hold. Se de kommende forløb og book din plads.

Gruppeforløb hos MIND CPH

er ikke et traditionelt gruppeterapi forløb, hvor vi sidder i rundkreds og udveksler tanker og følelser, men et struktureret behandlingsforløb, hvor du arbejder målrettet på at nedregulere dine symptomer på stress, angst og depression.

På bare 6 uger

vil du få ny forståelse og viden om dine symptomer, som er helt forskellig fra hvad du tidligere har hørt og troet om angst, depression og psykisk lidelse i det hele taget – og du kommer til at gå en helt anden vej, end du tidligere har prøvet.

p

Gruppeterapi forløber således

 • 6 ugentlige møder á 2 timer – 12 sessioner i alt.
 • Introduktion til og træning i Detached Mindfulness og Opmærksomhedstræning.
 • Overkommelige hjemmeopgaver mellem sessionerne.
 • Personlig fremtidsplan, som sikrer, at du ikke får tilbagefald.
 • Før og efter-tests, så du tydeligt kan se dine fremskridt.

Efter endt forløb

 • Vil du se stress, angst og depression som tilstande, du selv har indflydelse på.
 • Ved du hvordan du afvikler uhensigtsmæssige tankemønstre.
 • Har du konkrete værktøjer til at håndtere fremtidige symptomer.
 • Har du værktøjskassen fyldt med teknikker, så du kan fastholde din mentale sundhed for fremtiden.

Metakognitiv gruppeterapi hos MIND CPH

Vi tilbyder dig et specialiseret metakognitivt gruppeforløb, hvor du får hjælp til dine udfordringer og lærer effektive og varige strategier til at håndtere stress, angst og depression.

Vi skaber trygge rammer, så du med det samme kan føle dig godt tilpas. Vores psykologer tager hånd om dig og styrer hele processen. Vi er vant til at arbejde med gruppeterapi, og sørger for at skabe variation og en tilpas balance imellem undervisning, refleksion, gruppediskussion og konkrete øvelser.

Forløbet er et struktureret behandlingsforløb, hvor vi arbejder målrettet på at nedregulere dine symptomer på stress, angst og depression. Vi sidder ikke i rundkreds og deler tanker og følelser og forholder os ikke til hinandens problemstillinger.

Du vil hurtigt opdage, at det slet ikke er nødvendigt at dvæle ved fortiden og hinandens historier for at få det bedre. Derimod dvæler vi meget ved de processer og mekanismer, der vedligeholder psykisk lidelse, og hvordan disse effektivt kan afmonteres. Det bliver ofte særlig tydeligt i gruppeterapi, at der er en særlig tænkningsstil, der vedligeholder psykisk lidelse og du vil hurtigt opdage, hvordan denne særlige tænkningsstil er på spil på tværs af gruppedeltgere og problemstillinger – og du lærer (sammen med andre), hvordan dette mønster kan ændres.

Vi fokuserer på, at du får konstruktive og fremadrettede handlemuligheder og udvikler en mental fleksibilitet, der giver dig kontrol over dine tankeprocesser, så du selv kan bestemme, hvor meget dine tanker og følelser skal fylde.

Ring til os på 31 11 13 15 og hør mere om, hvad metakognitiv terapi kan gøre for dig. Du kan også skrive på hello@mindcph.dk.

Det er gratis og uforpligtende.

"Mit metakognitive forløb hos MIND CPH har været noget af en øjenåbner. Jeg har deltaget i gruppeforløb og også modtaget individuel terapi mod stress. Det har været markant anderledes at arbejde metakognitivt med min stress – Jeg ville ønske, jeg havde startet noget før. Det havde forkortet min sygemeldingsperiode væsentligt. De værktøjer, jeg har fået i forløbene, hjælper mig med at forstå og håndtere stress, og jeg kan overføre værktøjerne til andre af hverdagens udfordringer. "

Jane, 48 år, deltager på gruppeforløb og individuelt forløb mod stress

"Jeg har kun fået det bedre efter forløbet: Jeg er tilbage på arbejde, jeg er social igen og jeg har fået fornyet styrke. Jeg er blevet meget klogere på mine tanker og følelser. Jeg er ikke bange for de symptomer, der kan opstå – Jeg ser dem bare som en naturlig reaktion på de situationer, jeg befinder mig i."

Marie, 29 år, deltager på gruppeforløb mod stress

"Det gik pludselig op for mig, at jeg var røget i "tankefælden". Igen. Men jeg gik ikke i panik. Jeg besluttede, at dét gad jeg simpelthen ikke! Jeg gav slip på tankerne og flyttede mit fokus til noget andet. Jeg havde aldrig troet, at jeg ville kunne lære at tænke anderledes. Jeg har lært SÅ meget af jer. Tusind tak! "

Sanne, 54 år, deltager på almindeligt gruppeforløb

"Mind CPHs kurser har virkelig hjulpet mig. Jeg er blevet god til at opdage, hvornår jeg sidder fast i spekulationer og grublerier. Jeg kan give slip på de negative tanker. De er bare tanker og jeg har lært at genvinde kontrollen over dem. TAK!"

Anne, 33 år, deltager på almindeligt gruppeforløb

"Tusind tak for et godt forløb – Det har været meget udfordrende inspirerende og lærerigt. I har vendt op og ned på mine metaoverbevisninger og på min forståelse af stress og bekymringer. Jeg har fået flere konkrete handlingsværktøjer på de seks uger, end på det sidste år hos almindelig psykolog. Tak for jeres imødekommenhed og fordi, I tog jer tid til at lytte."

Solveig, 31 år, deltager på gruppeforløb mod stress

"Jeg synes, det er SÅ fedt at have genfundet kontrollen. Jeg har fået mit overskud tilbage, og jeg har genvundet min lyst til rent faktisk at have det godt. MIND CPH har lært mig, at jeg ikke behøves at gå og have det dårligt - Det er i virkeligheden meget nemmere at have det godt!"

Caroline, 37 år, deltager på gruppeforløb mod stress

"MIND CPH har lært mig kunsten effektivt at regulere mine tanker og bekymringer. Endda i et forum med ligesindede. Kan varmt anbefales."

Tom, 55 år, deltager på gruppeforløb mod stress

"Jeg synes, at gruppeforløbet har været meget lærerigt. Jeg griber mine problemer an på en helt ny og mere kontruktiv måde end før. Mine bekymringer fylder ikke nær så meget længere og de tager ikke al min energi."

Eva, 23 år, deltager på gruppeforløb mod stress

Få mere viden

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få inspiration, information og gode råd til at få bugt med grublerierne og bekymringerne.

Kontakt os

MIND CPH ApS

Bredgade 36E st.

1260 Kbh K.

CVR Nr. 37210617

Tlf. 31 11 13 15

Mail: hello@mindcph.dk