Forkæl en du holder af med et unikt og personligt gavekort

Giv et gavekort
– Forkæl én du holder af med et unikt gavekort!

 

Et gavekort til en af MIND CPH’s ydelser er en velovervejet og speciel gave til én, der fortjener det bedste.

Du kan vælge mellem en af vores ydelser, eller du kan give et tilskud på 500,- kr til en valgfri ydelse. En omgang mental massage eller et gruppeforløb hos vores dygtige psykologer, er en varig investering i mental sundhed og velvære.

Metakognitiv terapi er en øjenåbner og en gamechanger for de allerfleste, hvadenten det handler om psykisk lidelse og ubehag, eller man ønsker at blive skarpere, mere nærværende, mere selvsikker og handlekraftig.

Du kan købe og udskrive gavekortet online, så du har din gave direkte i din indbakke klar til at give videre på et øjeblik.

Gavekortet gælder i tre år efter køb. 

Kontakt os for for flere oplysninger og for køb af gavekort. 

Du er altid velkommen til at ringe til os på 31 11 13 15 eller skrive til os på Hello@mindcph.dk

 

Kontakt os
Følg os på Facebook og Instagram – Vi poster om livet på klinikken og deler inspiration, redskaber og strategier til et liv fri for bekymringer og grublerier.
Velkommen til vores lyse rummelige lokaler, hvor du sammen med en af vores psykologer afdækker og eliminerer de forhold, der hindrer dig i at leve op til dit fulde potentiale.
envelopemap-marker linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram