Forløb

Metakognitive forløb hos MIND CPH

Målet med metakognitiv terapi er at udvikle en mental fleksibilitet, hvor du oplever at få kontrol over dine tankeprocesser igen. Når du føler dig tryg og får tillid til dine egne mentale processer, vil symptomer på psykisk lidelse forsvinde.

Læs mere om metakognitiv terapi.

Vi har specialiseret os indenfor områderne stress, angst og depression samt emner som lavt selvværd, jalousi og parforholdsproblemer.

Hos MIND CPH tilbyder vi metakognitiv terapi i den form, der bedst passer til dig. Vi har flere forskellige typer af forløb, alt efter hvad dine behov er. Fælles for alle forløbstyperne er de metakognitive indsigter og redskaber, som du vil blive udrustet med.

We at MIND CPH also offers metacognitive therapy in English.

Metakognitiv terapi fokuserer på dine konstruktive fremadrettede handlemuligheder. Vi går ikke op i problemerkendelse og fejlfinding, og vi går ikke tilbage i barndommen og fortiden og ’bearbejder’ den, som man gør i mange andre terapiformer.

Vi glæder os til at tage imod dig i vores lyse og rummelige klinik, som er centralt placeret i København.  

Du er altid velkommen til at ringe til os på 31 11 13 15 og høre mere om MIND CPHs individuelle forløb og om hvorvidt vi vil kunne hjælpe dig. Du kan også skrive til os på hello@mindcph.dk.

Det er gratis og uforpligtende.

Metakognitiv terapi hos MIND CPH

Hos MIND CPH har vi specialiseret os i metakognitiv terapi. Vi tilbyder både behandling og forebyggelse af både svære og lettere psykiske lidelser.

Vi bruger også metakognitiv terapi til behandling af andre problemstillinger som fx jalousi, lavt selvværd, parforholdsproblemer og behandling af nyere lidelser som f.eks. orthoreksi og dysmorfofobi.

Metakognitiv terapi kan desuden med fordel anvendes til at forbedre mental sundhed og har konkrete og effektive værkstøjer til at slippe overtænkning og øge dit nærvær og din livsglæde.

Vi tilbyder både individuel terapi, coaching og gruppeterapi. Vi tilbyder også fleksible løsninger til erhvervslivet.

Hvad kan et metakognitivt forløb?

Du får specifik indsigt i de mekanismer, der vedligeholder dine symptomer og dit ubehag, og du får værktøjer til hurtigt at overvinde dem.

Du får konkrete anvisninger til at genvinde kontrollen over dine tankeprocesser og lærer, hvordan du slipper af med ubehagelige kropslige fornemmelser.

Du lærer, at håndtere negative følelser og tanker på en hensigtsmæssig måde.

Du lærer at slippe undgåelsesadfærd, så du kan komme i gang med at gøre præcis de ting, du har lyst til.

Du lærer, at det er helt normalt at have problemer og udfordringer, men du lærer hvordan du ikke behøver at bukke under for dem.

Du er velkommen til at kontakte os på hello@mindcph.dk eller 31 11 13 15, hvis du ønsker metakognitiv terapi eller har spørgsmål til, hvordan vi kan hjælpe dig.
Følg os på Facebook og Instagram – Vi poster om livet på klinikken og deler inspiration, redskaber og strategier til et liv fri for bekymringer og grublerier.
Velkommen til vores lyse rummelige lokaler, hvor du sammen med en af vores psykologer afdækker og eliminerer de forhold, der hindrer dig i at leve op til dit fulde potentiale.
envelopemap-marker linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram