/

Events

Vores events foregår enten i klinikken i Bredgade 36b,2th. 1260 Kbh K eller på vores online platform.
Du er altid velkommen til at kontakte os hvis du har spørgsmål eller ikke kan finde det event, du har lyst til at deltage på.

Hos MIND CPH afholder vi løbende events, der med afsæt i metakognitiv terapi giver dig indspark og værktøjer til et liv fri for bekymringer og psykiske ubalancer. MIND CPHs events er en blanding af foredrag, workshops, udstillinger m.m. og de er som oftest gratis. Da vi har begrænsede antal pladser, anbefaler vi, at du hurtigt slår til og sikrer din plads på netop det event, som du gerne vil deltage på. Du kan se alle MIND CPHs events herunder.

"Færre sygemeldinger, bedre performance og mere trivsel"

Vi har som samfund længe fokuseret på stress og mistrivsel. Men det er endnu ikke lykkedes os at mindske problemet. Statistikkerne viser stadig øget mistrivsel, og i praksis oplever vi stadig flere sygemeldinger med stress. Det må betyde, at den model, vi har for mistrivsel og løsning af det, ikke er tilstrækkelig og det skyldes for en stor del, at vi som fagprofessionelle har ledt dig i en forkert retning.

Vil du gå forrest sammen med os i et paradigmeskifte fra nuværende stressmodeller til en forståelse, der bedre løser arbejdslivets udfordringer? 

Vores tilgang har dybe rødder i en ny forståelse af psyken og grundlæggende viden om arbejdslivet, og hvad der skal til for at mennesker trives og præsterer.

Vi går forrest i et paradigmeskifte, når det gælder stress og arbejdsglæde, men vi kan ikke gøre det uden dig.

Tilmeld dig morgenmødet den  17.11 klokken 09.00, Bredgade 36b, 2th, 1260 Kbh K.

Eller skriv til os for at høre hvornår vores næste event ligger. Vi holder det også som et online event. 

Hvorfor bør du deltage?

Du kan gøre en forskel. Du har et ansvar og en betydningsfuld position.

· Vi har erhvervspsykologiske kompetencer og klinisk ekspertise til at sikre medarbejdere og virksomheders mentale sundhed.

Sammen kan vi løfte dette skift.

Derfor vil vi gerne invitere dig og dine kollegaer til et morgenmøde, hvor vi kan tale om jeres udgangspunkt og udfordringer. I får samtidig en generel indføring i en ny model, der er baseret på metakognitiv psykologi. Den giver jer umiddelbar inspiration til, hvordan I kan starte en vigtig forandring i jeres virksomhed.

På morgenmødet får du indsigt i:

· Evidensbaseret behandling og forebyggelse af stress og psykisk mistrivsel.

· Grundlæggende psykologisk teori om bedre præstationer og mere tilstedeværelse.

· Konkrete anvisninger til, hvordan I som virksomhed kan løse stressudfordringen og være førende indenfor medarbejdertrivsel.

MIND CPH er ikke kun et psykologhus. Vi har ambitioner og ekspertise, der rækker ud over behandling af lidelse. Vi skaber mental fleksibilitet og mentalt overskud. Vi skaber sunde mennesker, og vi skaber sunde virksomheder. Vi står stærkt i den metakognitive psykologi, og vi tager ansvar for at bringe den ind i erhvervslivet.

Vi glæder os at se dig
  • “Det har givet mig en meget større indsigt i mine egne strategier. Jeg har fået konkrete værktøjer til at deale med min stress, bekymringer og tankemylder. Det giver en lethed i hverdagen ikke at behøve at gå med på mine triggertanker.”

    Kamille, 34 år: deltager på gruppeforløb
  • Mind CPHs kurser har virkelig hjulpet mig. Jeg er blevet god til at opdage, hvornår jeg sidder fast i spekulationer og grublerier. Jeg kan give slip på de negative tanker. De er bare tanker og jeg har lært at genvinde kontrollen over dem. TAK!

    Anonym
  • Mind CPHs kurser har virkelig hjulpet mig. Jeg er blevet god til at opdage, hvornår jeg sidder fast i spekulationer og grublerier. Jeg kan give slip på de negative tanker. De er bare tanker og jeg har lært at genvinde kontrollen over dem. TAK!

    Anne, 33 år: deltager på gruppeforløb

Få mere viden — skriv dig op til vores nyhedsbrev

Få inspiration, information og gode råd til at få bugt med grublerierne og bekymringerne.
Ja, tak – tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Få inspiration, information og gode råd til at få bugt med grublerierne og bekymringerne

Ja tak, tilmeld mig nyhedsbrevet

Find os

MIND CPH ApS
Bredgade 36B, 2.th.
1260 Kbh K.
CVR Nr. 37210617
Vi er medlem af:

Følg os

© MIND CPH 2023
chevron-down