/

Gratis events

Tag din ven, veninde, kollega eller en anden du sætter pris på under armen og kom til vores næste event! Vi holder løbende events, der med afsæt i metakognitiv terapi giver dig indspark og værktøjer til et liv fri for bekymringer og psykiske ubalancer.

Vores events er en blanding af foredrag, workshops, udstillinger m.m. og de er som oftest gratis. Da vi har begrænsede antal pladser, anbefaler vi, at du hurtigt slår til og sikrer din plads på det event, som du gerne vil deltage på. 

Få bugt med stress

Kom til et skarpt foredrag, hvor du får en metakognitiv forståelse af stress samt bud på, hvad du kan gøre for at undgå at blive stresset eller finde vejen tilbage til et liv uden stress.

Stress er en mangesidet lidelse, hvor årsagen ikke altid er tydelig. Men uanset omfang og årsag, så findes der en sikker vej tilbage fra stress og en stresssygemelding.

Foredraget består af et oplæg, hvor der er mulighed for også at stille spørgsmål til både behandling, forebyggelse og metode.  

Foredragsholder: Erla Heinesen Højsted, psykolog og founder MIND CPH
Tid og Sted: Tirsdag 2. april 2024 klokken 17-18, MIND CPH Bredgade 36B, 2.th., 1260 Kbh K

"Færre sygemeldinger, bedre performance og mere trivsel"

Vi har som samfund længe fokuseret på stress og mistrivsel. Men det er endnu ikke lykkedes os at mindske problemet. Statistikkerne viser stadig øget mistrivsel, og i praksis oplever vi stadig flere sygemeldinger med stress. Det må betyde, at den model, vi har for mistrivsel og løsning af det, ikke er tilstrækkelig og det skyldes for en stor del, at vi som fagprofessionelle har ledt dig i en forkert retning.

Vil du I som virksomhed forrest sammen med os i et paradigmeskifte fra nuværende stressmodeller til en forståelse, der bedre løser arbejdslivets udfordringer? 

Vores tilgang har dybe rødder i en ny forståelse af psyken og grundlæggende viden om arbejdslivet, og hvad der skal til for at mennesker trives og præsterer.

Tilmeld dig morgenmødet den  17.11 klokken 09.00, Bredgade 36b, 2th, 1260 Kbh K.

  • “Det har givet mig en meget større indsigt i mine egne strategier. Jeg har fået konkrete værktøjer til at deale med min stress, bekymringer og tankemylder. Det giver en lethed i hverdagen ikke at behøve at gå med på mine triggertanker.”

    Kamille, 34 år: deltager på gruppeforløb
  • Mind CPHs kurser har virkelig hjulpet mig. Jeg er blevet god til at opdage, hvornår jeg sidder fast i spekulationer og grublerier. Jeg kan give slip på de negative tanker. De er bare tanker og jeg har lært at genvinde kontrollen over dem. TAK!

    Anonym
  • Mind CPHs kurser har virkelig hjulpet mig. Jeg er blevet god til at opdage, hvornår jeg sidder fast i spekulationer og grublerier. Jeg kan give slip på de negative tanker. De er bare tanker og jeg har lært at genvinde kontrollen over dem. TAK!

    Anne, 33 år: deltager på gruppeforløb

Få mere viden — skriv dig op til vores nyhedsbrev

Få inspiration, information og gode råd til at få bugt med grublerierne og bekymringerne.
Ja, tak – tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Få inspiration, information og gode råd til at få bugt med grublerierne og bekymringerne

Ja tak, tilmeld mig nyhedsbrevet

Find os

MIND CPH ApS
Bredgade 36B, 2.th.
1260 Kbh K.
CVR Nr. 37210617
Vi er medlem af:

Følg os

© MIND CPH 2023
chevron-down