/

Erla Heinesen Højsted

Autoriseret psykolog Cand. Psych, erhvervspsykolog og klinisk psykolog, MCT Institute™ registreret terapeut (Level I & II) og Founder af MIND CPH.

Det er ødelæggende for menneskers livskvalitet at døje med psykiske udfordringer. Jeg har dedikeret mit arbejdsliv til at mestre den i mine øjne stærkeste psykologiske metode og til at sikre, at der findes et sted, hvor du kan få kompetent behandling og service.

Jeg hjælper dig, der ønsker kvalificeret sparring til dine udfordringer eller konkret behandling af stress, angst, OCD, PTSD og depression. Jeg har særlig erfaring med at hjælpe dig, der har eller tidligere har haft krævende livsomstændigheder eller skal præstere på et højt niveau - og gerne vil have det godt samtidig. Jeg er desuden en erfaren erhvervspsykolog og tilbyder bl.a. ledelsesudvikling og sparring i forhold til personlig udvikling samt organisationsudvikling og bedring af psykisk arbejdsmiljø, teamsamarbejde og konflikthåndtering.

Det er vigtigt for mig, at du føler dig vel modtaget og får tillid til, at vi sammen kommer i mål med dine udfordringer. Selv om det kan være svære ting vi arbejder med, så vil jeg gøre en dyd ud af at gøre det let, enkelt og tilgængeligt for dig at få de resultater, du ønsker. Et forløb hos mig starter med en afdækning af dine problemstillinger og de mekanismer, der vedligeholder og forårsager vanskelighederne. Derefter arbejder vi med at bryde mønstre og tilegne nye måder at forholde dig på. Alle forløb er individuelt tilpassede, men følger samtidig de metakognitive evidensbaserede manualer for behandling. Du får allerede i første session et billede af, hvordan dit forløb kommer til at se ud. De fleste vil mærke en forskel efter få sessioner.

Sådan hjælper jeg dig

Jeg hjælper dig med at udnytte dit fulde potentiale og opnå dine ønskede resultater uden ubehag og tankemylder.
Jeg viser dig, hvordan dine fastlåste tanke- og handlemønstre kan erstattes med mere fleksible mønstre, hvor du har kontrollen over, hvor meget dine tanker, bekymringer og følelser skal fylde.
Jeg har specialiseret mig i at hjælpe dig til at leve dit liv, som du ønsker det - fri for overdrevne bekymringer, grublerier og handlingslammelse.

Metakognitiv terapi er en imponerende og gennemarbejdet metode, der er baseret på evidens. For mig er det ikke alene en metode til psykisk velbefindende, men en livsfilosofi.

Jeg er certificeret af MCT Institute i Manchester (MCT Institute™ registreret terapeut (Level I & II)) og har siden omkring 2015 arbejdet udelukkende med metakognitiv psykologi.

Terapi og coaching

En individuel session hos mig koster dkr. 1700 (coaching dkr. 2125). Et forløb varer typisk 6-12 sessioner. Jeg tilbyder terapi på dansk, engelsk, svensk og færøsk. Du er velkommen i klinikken i Bredgade eller online. Jeg er autoriseret psykolog, så du kan bruge din forsikring og helt eller delvis få dækket dine omkostninger (Kontakt dog altid dit forsikringsselskab først.) Sygeforsikringen danmark yder tilskud til behandling hos autoriseret psykolog.

Supervision

Jeg tilbyder supervision og undervisning af psykologer, læger og andre faggrupper. Ønsker du supervision i metakognitiv terapi er du velkommen til at kontakte mig. Jeg har både individuel supervision og supervisionsgrupper målrettet autorisation.

Kursus, workshops & foredrag

Jeg afholder foredrag, kurser og undervisning i metakognitiv terapi og mental sundhed. Kontakt os på 31 11 13 15 eller på Hello@mindcph.dk for at høre mere om muligheden for foredrag, kursus eller undervisning.

Erhvervsløsninger

Jeg tilbyder individuelt tilpassede forløb for bl.a. virksomheder, offentlige institutioner, ledelsesgrupper, og HR-personale. Kontakt os på 31 11 13 15 eller på hello@mindcph.dk for at høre mere om muligheden for en skræddersyet erhvervsløsning.

Læs et interview med Erla

Book en tid hos mig

Du kan ringe 31 11 13 15 – gratis og uforpligtende
Du kan ændre din tid eller booke en ny gennem vores onlinebooking.
Book en tid hos mig

Seneste indlæg på MIND blog

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Få inspiration, information og gode råd til at få bugt med grublerierne og bekymringerne

Ja tak, tilmeld mig nyhedsbrevet

Find os

MIND CPH ApS
Bredgade 36B, 2.th.
1260 Kbh K.
CVR Nr. 37210617
Vi er medlem af:

Følg os

© MIND CPH 2023
chevron-down