/

Erla Heinesen Højsted

Autoriseret psykolog Cand. Psych, erhvervspsykolog og klinisk psykolog, MCT Institute™ registreret terapeut (Level I & II) og Founder af MIND CPH.

Jeg vil gerne hjælpe dig med at navigere i krav, forventninger, vilkår og ambitioner - og trives i det. Jeg har hjulpet mange til at lykkes indenfor deres felt ved fx at overkomme præstationsangst, vende en depression, slippe af med stress og overtænkning og til at finde modet og fokus til at gøre dét, de brænder for.

Jeg kan hjælpe dig, der ønsker at udvikle dig personligt eller forbedre dine præstationer. Jeg kan også hjælpe dig hvis du gennemgår svære livshændelser eller hvis du fx er stresset, deprimeret, har angst eller på anden måde har behov for psykologisk behandling eller støtte. Efter mange år som praktiserende psykolog og supervisor for andre psykologer har jeg opnået stor erfaring med de fleste problemstillinger. Jeg har særlig erfaring med stresshåndtering, både forebyggelse og behandling, og arbejder især med at hjælpe dig, der har eller tidligere har haft krævende livsomstændigheder eller skal præstere på et højt niveau - og gerne vil have det godt samtidig.

Jeg har i de seneste år især arbejdet med mennesker, der leder andre eller har indflydelse på menneskers liv, arbejdsliv og hverdag. Når du sidder i en lederposition eller på anden vis er forbillede for andre er det overordentligt vigtigt, at du har styr på egne følelser, tanker og adfærd samt har en opdateret viden om, hvad der gavner det mentale helbred – og hvad ikke gør.

Uanset hvad vi arbejder med er det vigtigt, at du føler dig vel modtaget og at vores samarbejde imødekommer dine ønsker. Selv om det kan være svære ting vi arbejder med, så vil jeg gøre en dyd ud af at gøre det let, enkelt og tilgængeligt for dig at nå de resultater, du ønsker.

Sådan hjælper jeg dig

Jeg hjælper dig med at leve dit bedste liv, udnytte dit fulde potentiale og opnå dine ønskede resultater uden ubehag og tankemylder.
Jeg viser dig, hvordan dine fastlåste tanke- og handlemønstre kan erstattes med mere fleksible mønstre, hvor du har kontrollen over, hvor meget dine tanker, bekymringer og følelser skal fylde.
Jeg har specialiseret mig i at hjælpe dig til at leve dit liv, som du ønsker det - fri for overdrevne bekymringer, grublerier og handlingslammelse.
Jeg hjælper dig til større bevidsthed og psykologisk indsigt i egne mentale processer og til en større forståelse af mønstre og adfærd - samt giver dig mulighed for forandring.
Jeg hjælper dig til at håndtere dine følelser og tanker på en ny måde, således at du kan stå stærkere i livet.

Metakognitiv terapi er en imponerende og gennemarbejdet metode, der er baseret på evidens. For mig er det ikke alene en metode til psykisk velbefindende, men en livsfilosofi, som jeg også selv lever efter. Jeg ønsker for alle, at få den gave som det er at have lært en god måde at håndtere følelser og tanker på.

Metakognitiv terapi er min absolut foretrukne metode og jeg har specialiseret mig i den fordi den giver så sindssygt god mening for mig at arbejde med. Den er logisk, intuitiv og lidt af en no-b*ulls*it-metode. Samtidig giver den en dyb og grundig forståelse af den menneskelige psyke baseret på den viden vi har om hjernens processer og bearbejdning.

Et forløb hos mig starter med en afdækning af dine ønsker og problemstillinger og de mekanismer, der vedligeholder og forårsager vanskelighederne. Derefter arbejder vi med at bryde mønstre eller ændre adfærd og vaner for derefter at oparbejde nye indsigter og måder at forholde dig på. Alle forløb er individuelt tilpassede, men følger samtidig de metakognitive evidensbaserede manualer. Du får allerede i første session et billede af, hvordan dit forløb kommer til at se ud og de fleste mærker en forskel allerede efter få sessioner.

Terapilokalet er et privat rum, hvor du har mulighed for at sætte ord på det, du muligvis ikke kan eller vil dele med andre. Det er et sted, hvor du kan vise din sårbarhed og dét der er svært for dig uden at blive vurderet, dømt eller skal høre for det ude i livet. Terapilokalet er også dit arbejdsrum. Det er her vi smøger ærmerne op og arbejder på at vende din situation. Terapilokalet er også et læringsrum og et refleksionsrum, hvor du både bliver klogere på dig selv og lærer alternative strategier og adfærd.

Terapi og coaching

En individuel terapisession hos mig koster dkk. 1800

Ledercoaching og Executive coaching koster dkk. 2250

Jeg er autoriseret psykolog, så du kan bruge din forsikring og helt eller delvis få dækket dine omkostninger. (Kontakt dog først dit forsikringsselskab)

Jeg taler dansk, færøsk, svensk og engelsk.

Supervision

Jeg tilbyder supervision og undervisning af psykologer, læger og andre faggrupper. Ønsker du supervision i metakognitiv terapi er du velkommen til at kontakte mig. Jeg har både individuel supervision og supervisionsgrupper målrettet autorisation.

Jeg er certificeret af MCT Institute i Manchester (MCT Institute™ registreret terapeut (Level I & II)) og er i dag også supervisor på uddannelsen i metakognitiv terapi ved MCT Institute.

Kursus, workshops & foredrag

Jeg afholder foredrag, kurser og undervisning i metakognitiv terapi og mental sundhed. Kontakt os på 31 11 13 15 eller på Hello@mindcph.dk for at høre mere om muligheden for foredrag, kursus eller undervisning.

Erhvervspsykolog

Jeg tilbyder individuelt tilpassede forløb for bl.a. virksomheder, offentlige institutioner, ledelsesgrupper, og HR-personale. Kontakt os på 31 11 13 15 eller på hello@mindcph.dk for at høre mere om muligheden for en skræddersyet erhvervsløsning.

Book en tid hos mig

Du kan ringe 31 11 13 15 – gratis og uforpligtende
Du kan ændre din tid eller booke en ny gennem vores onlinebooking.
Book en tid hos mig

Få mere viden — skriv dig op til vores nyhedsbrev

Få inspiration, information og gode råd til at få bugt med grublerierne og bekymringerne.
Ja, tak – tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Få inspiration, information og gode råd til at få bugt med grublerierne og bekymringerne

Ja tak, tilmeld mig nyhedsbrevet

Find os

MIND CPH ApS
Bredgade 36B, 2.th.
1260 Kbh K.
CVR Nr. 37210617
Vi er medlem af:

Følg os

© MIND CPH 2023
chevron-down