/

Erhvervspsykologiske foredrag

Skal din arbejdsplads være first-mover og sikre trivsel, høj ydeevne, udvikling og mindske eller helt undgå stress hos ledere og medarbejdere, så har I behov for ny viden, nye indsigter og en ny praksis.

Stress, sygefravær og dårlig trivsel koster dyrt på de danske arbejdspladser og har store omkostninger for den enkelte medarbejder.

I mange år har vi kæmpet med problemet, men den kolde sandhed er, at problemet blot er blevet mere omfangsrigt. Og det bliver ikke bedre, så længe vi holder fast i en forældet psykologisk forståelsesramme.

Vi tilbyder foredrag fyldt med opdateret viden om psykisk sundhed, trivsel og en helt ny måde at forstå og tilgå psykiske problemstillinger som stress, angst og depression.
I får præcis viden om de mekanismer, der fører til stress og psykisk mistrivsel, og bliver præsenteret for en evidensbaseret metode til at forstå, forebygge og tage hånd om jer selv og de medarbejdere, der har det svært.

Med denne viden er det muligt at skabe et arbejdsmiljø, hvor arbejdskrav gerne må være høje - og hvor medarbejdere trives og udvikles.

If your corporate language is English, do not hesitate to contact us, we have good experience in speaking in English. You can read more here.

Mød psykologerne i MIND CPH

Få mere viden — skriv dig op til vores nyhedsbrev

Få inspiration, information og gode råd til at få bugt med grublerierne og bekymringerne.
Ja, tak – tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Få inspiration, information og gode råd til at få bugt med grublerierne og bekymringerne

Ja tak, tilmeld mig nyhedsbrevet

Find os

MIND CPH ApS
Bredgade 36B, 2.th.
1260 Kbh K.
CVR Nr. 37210617
Vi er medlem af:

Følg os

© MIND CPH 2023
chevron-down