/

Erhvervspsykologiske foredrag

Skal din arbejdsplads være first-mover og sikre trivsel, høj ydeevne, udvikling og mindske eller helt undgå stress hos ledere og medarbejdere, så har I behov for ny viden, nye indsigter og en ny praksis.

Vores psykologer er trænede foredragsholdere og holder erhvervspsykologiske foredrag af forskellig længde og omfang. Vi kan tilbyde et af vores foretrukne foredrag, eller vi kan skabe et foredrag ud fra jeres ønsker og behov. 

Vi har forskellige foredrag fyldt med opdateret viden om psykisk sundhed, trivsel og en helt ny måde at forstå og tilgå psykiske problemstillinger som stress, angst og depression.

Vi kan tilbyde et foredrag for alle medarbejdere i forbindelse med opstart eller som led i en samarbejdesaftale eller vi kan holde et foredrag som et enkelstående inspirationsoplæg.

Udvalgte populære foredrag

Slip bekymringerne - Få konkrete værktøjer til at slippe bekymringerne

Hvad nu hvis det går galt? Hvad mente vedkommende med det? Er jeg mon god nok? 

Bekymringer er en del af hverdagen, men i perioder kan de fylde for meget. Når det sker oplever vi stress, angst, søvnbesvær eller andre mentale udfordringer. Hvis vi bruger mange timer dagligt på at spekulere og bekymre os tapper vi os selv for energi og livsglæde. 

Ifølge forskningen indenfor metakognitiv terapi bør sindet betragtes som en si, hvor tanker og følelser passerer, medmindre vi aktivt holder fast i det. 

Dette foredrag giver en introduktion til metakognitiv terapi og konkrete øvelser til at slippe af med bekymringer. 

Gå-hjem-møde om metakognitiv terapi

Ønsker du viden om den evidensbaserede metakognitive metode i forhold til behandling af stress, angst, PTSD, OCD og depression? Hør hvordan metakognitiv terapi hurtigt, nænsomt og effektivt kan reducere psykisk mistrivsel og skabe rum for større livsglæde.

√ Få en introduktion til hvordan metakognitiv terapi forebygger og behandler psykisk lidelse og øger mentalt overskud under pressede omstændigheder

√ Få indblik i nogle af de uhensigtsmæssige processer der fører til og vedligeholder psykisk ubalance – og nogle af de greb vi anvender til at bryde dem

√ Få kendskab til et udpluk af de redskaber, der fører til større mentalt overskud og trivsel

Inspirationsforedrag - Skal din arbejdsplads være førende i stresshåndtering?

Skal din arbejdsplads være first-mover og sikre trivsel og høj ydeevne og mindske stress hos ledere og medarbejdere, så har I behov for ny viden, nye indsigter og en ny praksis.

Vi kan tilbyde jer et inspirationsforedrag spækket med opdateret viden om psykisk sundhed, trivsel og en helt ny måde at forstå og tilgå psykiske problemstillinger.

Hør om de mekanismer, der fører til stress og psykisk mistrivsel, og få nye indsigter til at forstå, forebygge og tage hånd om jer selv og de medarbejdere, der har det svært.

Med denne viden er det muligt at skabe et arbejdsmiljø, hvor arbejdskrav gerne må være høje - og hvor medarbejdere trives og udvikles.

Kursus

Vores kurser baserer sig på opdtateret viden indenfor psykologi og berører emner som stress, ledelse, personlig udvikling, metakognitiv terapi, psykisk mistrivsel, performance optimering m.m.
Vi har både enkeltsående dagskurser og flerdagskurser.

Workshops

Vores psykologer er trænede proceskonsulenter og tilbyder workshops, hvor vi arbejder med at udvikle og indarbejde ny viden og praksis.
Vi har både enkeltsående workshops og workshopserier, når der skal arbejdes i dybden med et emne.

Foredrag

Vores psykologer er trænede foredragsholdere og holder erhvervspsykologiske foredrag af forskellig længde og omfang. Vi kan tilbyde et af vores foretrukne foredrag, eller vi kan skabe et foredrag ud fra jeres ønsker og behov.
Vi har foredrag og gå hjem møder á 45-90 minutters varighed
Vores psykologer er både erfarne foredragsholdere, kursus og workshopholder, erhvervspsykologer og klinikere og vores foredrag har derfor tæt tilknytning til praksis, fyldt med eksempler og konkrete erfaringer samt viden, der bygger på evidens og moderne psykologi.

If your corporate language is English, do not hesitate to contact us, we have good experience in speaking in English. You can read more here.

Mød psykologerne i MIND CPH

Få mere viden — skriv dig op til vores nyhedsbrev

Få inspiration, information og gode råd til at få bugt med grublerierne og bekymringerne.
Ja, tak – tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Få inspiration, information og gode råd til at få bugt med grublerierne og bekymringerne

Ja tak, tilmeld mig nyhedsbrevet

Find os

MIND CPH ApS
Bredgade 36B, 2.th.
1260 Kbh K.
CVR Nr. 37210617
Vi er medlem af:

Følg os

© MIND CPH 2023
chevron-down