/

Erhvervspsykolog

Gennem vores erhvervsindsigt og klinisk ekspertise kan vi hjælpe jer til at skabe varige forandringer i virksomheden. Vi tilbyder både konkret hjælp til her-og-nu problemstillinger og solide og vedvarende redskaber til at langtidssikre den mentale sundhed, arbejdsglæden og præstationerne i virksomheden.

Jo hurtigere en virksomhed tager ansvar og sætter ind med effektiv hjælp når der er mistrivsel i et team, en afdeling eller hos enkelte medarbejdere eller ledere, jo større er sandsynligheden for, at det ikke får varige konskvenser for virksomheden, men derimod kan skabe tillid, troværdighed og loyalitet.

MIND CPH er en værdifuld samarbejdspartner hvis I har ledere eller medarbejdere, der mistrives, hvis I er udfordret af sygemeldinger eller opsigelser eller I oplever en dalende produktivitet i hverdagen. 

Vi kan også hjælpe hvis der er knas i ledelsesteamet eller I oplever samarbejdsvanskeligheder, brok og bagtaleri, mobning mellem kollegaer eller ledere.

Med vores erhvervspsykologiske løsninger får i konkret hjælp og vejledning til at tage hånd om aktuelle udfordringer og I får samtidig varige strategier til forebyggelse og håndtering i fremtiden gennem et bedre fokus, uden at øge arbejdsbelastningen eller ensidigt at skære ned for aktiviteter.

Vi hjælper virksomheder med at skabe arbejdspladser, hvor mennesker trives og performer.

En erhvervspsykolog kan hjælpe når,

Medarbejdere eller ledere virker stressede, ikke trives eller ikke præsterer som tidligere.
Arbejdskulturen og arbejdsmiljøet er udfordret eller bærer præg af brok og manglende eller dårlig kommunikation.
I skal igennem omstruktureringer, sammenlægninger eller andre strukturelle forandringer, der kan skabe uforudsete vanskeligheder og/eller kræver noget særligt af medarbejderne og ledelsen med mulig stress og udbrændthed som følge. Eller hvis virksomheden er vokset hastigt uden, at I har nået at omstille jer til den nye størrelse med alt, som dét indebærer af fx personaleledelse og HR.

Virksomheden er i en branche med periodisk eller konstant pres og deadlines, som en naturlig del af virksomhedens arbejdsområde, hvor medarbejdere desværre har svært ved at trives særlig længe og enten brænder ud eller siger op. Da det er svært for virksomheden at ændre på situationen ved at skære ned for presset, er der brug for en alternativ måde at tilgodese medarbejderne og varetage deres trivsel.

Hvorfor en erhvervspsykolog hos MIND CPH


En erhvervspsykolog hos MIND CPH har dybdegående kendskab til psyken, og hvordan mennesker fungerer. Vi har solide værktøjer til både at forebygge og behandle mistrivsel og har samtidig viden om organisationer, kulturer, ledelse og øvrige vigtige forhold i det moderne arbejdsliv. 

Vores psykologer kan skabe en alternativ måde at tilgodese jeres medarbejdere og varetage deres trivsel. Med vores erhvervsindsigter samt vores kliniske ekspertise giver vi mulighed for at skabe varige forandringer hos jeres medarbejdere og i virksomheden som helhed.

Med afsæt i den metakognitive metode er vores psykologer uddannet i at praktisere og videregive solide redskaber til at skabe ro, mental fleksibilitet og overskud til jeres virksomhed. Vi gør det muligt for jer at skabe en hverdag, hvor man ikke behøver at skrue ned for aktiviteter og gøremål, men gør det muligt for jer at opretholde en hverdag med sunde og glade medarbejdere, som er i trivsel.

Sådan kan vi samarbejde

Vi kan løse problemer for jerVi tilbyder effektive indsatser ved problemstillinger som f.eks:
Stress og mental mistrivsel
Problematikker i det psykiske arbejdsmiljø
Samarbejdsvanskeligheder
Kontakt os i dag

Vi kan hjælpe med at forebygge eller udvikle Ønsker I at forbedre indsatser eller trivsel og forebygge at problemer med fx trivsel og faldende præstationer opstår? Vi kan bl.a. hjælpe med at:

Bedre præstationer uden at skade trivsel og arbejdsglæde
Styrke jeres ledere gennem ledersupervsion
Øge effektivitet og performance
Skabe et mentalt sundt arbejdsmiljø
Kontakt os i dag
  • ”Jeg vil anbefale MIND CPH, fordi de har et godt og brugbart produkt, fordi de er lette at samarbejde med, og der er stor fleksibilitet i den måde, de agerer på. Derudover synes jeg, at de har en god faglighed."


    Allan Døcker Christensen
    HR-konsulent, HK Hovedstaden
    ★★★★★

Skal vi lave jeres næste udviklingsforløb?

Både mindre og større virksomheder er afhængige af, at deres medarbejdere trives og præsterer. Flere og flere  virksomheder ved hvor vigtig en faktor medarbejdertrivsel er og tager et stort ansvar.

Har I brug for eksperthjælp, når I planlægger og beslutter, hvordan I kan skabe det bedste miljø for jeres medarbejdere, så er MIND CPH de rette samarbejdspartnere. 
Du er også velkommen til at ringe på tlf.nr: 31 11 13 15

Ledersupervision

Vi tilbyder at hjælpe jeres ledere med egne udfordringer, og med at blive bedre ledere gennem en øget selvindsigt og handlekraft.

Medarbejderudvikling

Medarbejderen vil sammen med en af vores psykologer afdække og eliminere de forhold, der står i vejen for at kunne leve op til det fulde potentiale.

Kurser & workshops

Vi tilbyder både kurser, workshops og foredrag om forskellige relevante emner indenfor mental trivsel.

Foredrag

Vi tilbyder foredrag om bl.a. stress og om hvordan I kan undgå stress, selv i et højtpræsterende miljø.

Highperformance

Selv om du forventes (eller forventer af dig selv) at præstere på et højt niveau, så kan du sagtens trives og have det godt samtidig. 

Virksomhedsaftale

En virksomhedsaftale er jeres garanti for hurtig og effektiv hjælp, når der er behov for at bedre medarbejderes mentale sundhed.

Få mere viden — skriv dig op til vores nyhedsbrev

Få inspiration, information og gode råd til at få bugt med grublerierne og bekymringerne.
Ja, tak – tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Få inspiration, information og gode råd til at få bugt med grublerierne og bekymringerne

Ja tak, tilmeld mig nyhedsbrevet

Find os

MIND CPH ApS
Bredgade 36B, 2.th.
1260 Kbh K.
CVR Nr. 37210617
Vi er medlem af:

Følg os

© MIND CPH 2023
chevron-down