Organisationsudvikling

Kom styrket gennem udviklings- og forandringsprojekter

Står jeres organisation foran store forandringsprojekter, og ønsker I de redskaber, der gearer jeres organisation bedst muligt i forhold til at håndtere den utryghed og usikkerhed, som er en naturlig del af organisatoriske forandringer? Vores fokus er at klæde jeres ledere og medarbejdere på, så de har lige præcis de redskaber, der sikrer, at de står mentalt stærkt i mødet med den nye organisatoriske virkelighed. Med disse værktøjer får de et personligt beredskab til at lade forandringer være forandringer og fornyet lyst og styrke til at genetablere deres fokus på deres respektive kerneopgaver – og vel at mærke med trivslen i behold.  

Vil du vide mere om, hvordan vi kan hjælpe jer til at komme styrket gennem forandringer, omstruktureringer, afskedigelser eller lignende, så ring meget gerne for en uforpligtende snak på telefon 31 11 13 15 eller skriv til os på hello@mindcph.dk.
 

Du kan bruge din virksomheds sundhedsforsikring hos MIND CPH

Mange arbejdspladser har en sundforsikring til deres medarbejdere, der dækker psykologhjælp til bl.a. stress. Vi tilbyder effektiv behandling inden for få hverdage i vores klinik på Bredgade nr. 36, hvor medarbejderen kan bruge sundhedsforsikringen og få den hjælp, vedkommende har brug for.

Det er også muligt at lave en firmaaftale til vores individuelle behandlinger og/eller gruppebehandlinger.

Er du i tvivl om, hvorvidt jeres sundhedsforsikring dækker psykologhjælp hos os, så tag meget gerne kontakt til jeres forsikringsselskab eller ring til os på 31 11 13 15 for at høre, hvordan du bedst griber processen an. Du kan også skrive til os på hello@mindcph.dk.

"Det var nemt at sætte rammerne for temadagen om selvledelse og overskud i hverdagen på et opstartsmøde, hvor vi og Erla hurtigt fandt hinanden. Erla var god til at fange medarbejdernes interesse og følge dem i deres proces i løbet af dagen med engagement og gennemslagskraft"

Eskild Urhøj, Områdeleder, Autisme Center Vestsjælland

Jeg har i mange år døjet med præstationsangst og stress. Siden jeg blev virksomhedsleder i 2011 har jeg dog været nødt til at manøvre rundt om dette og jeg tror ikke, andre opdagede mine problemer. Jeg havde det til gengæld ikke godt: Jeg brugte al min fritid på at blive klar til arbejde, havde absolut intet socialt liv, jeg følte mig stresset og når jeg skulle holde vigtige møder, oplæg eller foredrag brugte jeg uger på at forberede mig. Jeg har været igennem et personligt coachingforløb hos Erla og mine arbejdspræstationer er markant forbedret. Jeg bruger ikke længere tid og energi på at forberede mig eller styre mine tanker og adfærd. Jeg har hverken stress eller angst længere og jeg har fået mit sociale liv til at fungere igen."

Carsten, 36 år, leder, personligt coachingforløb

Følg os på facebook og instagram – Vi deler META vinkler på livet med dig, og byder dig inden for i vores dagligdag.

Få mere viden

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få inspiration, information og gode råd til at få bugt med grublerierne og bekymringerne.

Kontakt os

MIND CPH ApS

Bredgade 36B, 2.th.

1260 Kbh K.

CVR Nr. 37210617

Tlf. 31 11 13 15

Mail: hello@mindcph.dk