High performance

Organisationer, kulturer og teams

Arbejder du i en high performance kultur, team eller organisation, så er det hverdag for dig kontinuerligt at skulle mobilisere et stort personligt overskud og levere faglige præstationer på topniveau. Heldigvis viser nyeste forskning, at der ikke behøver være et modsætningsforhold mellem konstant præstationspres og vedvarende mental robusthed og trivsel.

Styrk din performance og trivsel uden stress

Vi er specialister i at rådgive og undervise virksomheder, der ønsker at optimere performance og ydelsesevne. Vi har stor erfaring med at undervise og rådgive højtpræsterende organisationer og individer til at udnytte deres fulde potentiale og præstere på et højere niveau – vel at mærke uden at miste den mentale robusthed undervejs.

Vi skræddersyr både kurser og workshops men også individuelle udviklingsforløb.

Er du nysgerrig for at høre mere? Ring meget gerne til os på 31 11 13 15 for en uforpligtende snak eller skriv på hello@mindcph.dk.

 

Du kan bruge din virksomheds sundhedsforsikring hos MIND CPH

Mange arbejdspladser har en sundforsikring til deres medarbejdere, der dækker psykologhjælp til bl.a. stress. Vi tilbyder effektiv behandling inden for få hverdage i vores klinik på Bredgade nr. 36, hvor medarbejderen kan bruge sundhedsforsikringen og få den hjælp, vedkommende har brug for.

Det er også muligt at lave en firmaaftale til vores individuelle behandlinger og/eller gruppebehandlinger.

Er du i tvivl om, hvorvidt jeres sundhedsforsikring dækker psykologhjælp hos os, så tag meget gerne kontakt til jeres forsikringsselskab eller ring til os på 31 11 13 15 for at høre, hvordan du bedst griber processen an. Du kan også skrive til os på hello@mindcph.dk.

"Det var nemt at sætte rammerne for temadagen om selvledelse og overskud i hverdagen på et opstartsmøde, hvor vi og Erla hurtigt fandt hinanden. Erla var god til at fange medarbejdernes interesse og følge dem i deres proces i løbet af dagen med engagement og gennemslagskraft"

Eskild Urhøj, Områdeleder, Autisme Center Vestsjælland

Jeg har i mange år døjet med præstationsangst og stress. Siden jeg blev virksomhedsleder i 2011 har jeg dog været nødt til at manøvre rundt om dette og jeg tror ikke, andre opdagede mine problemer. Jeg havde det til gengæld ikke godt: Jeg brugte al min fritid på at blive klar til arbejde, havde absolut intet socialt liv, jeg følte mig stresset og når jeg skulle holde vigtige møder, oplæg eller foredrag brugte jeg uger på at forberede mig. Jeg har været igennem et personligt coachingforløb hos Erla og mine arbejdspræstationer er markant forbedret. Jeg bruger ikke længere tid og energi på at forberede mig eller styre mine tanker og adfærd. Jeg har hverken stress eller angst længere og jeg har fået mit sociale liv til at fungere igen."

Carsten, 36 år, leder, personligt coachingforløb

Følg os på facebook og instagram – Vi deler META vinkler på livet med dig, og byder dig inden for i vores dagligdag.

Få mere viden

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få inspiration, information og gode råd til at få bugt med grublerierne og bekymringerne.

Kontakt os

MIND CPH ApS

Bredgade 36B, 2.th.

1260 Kbh K.

CVR Nr. 37210617

Tlf. 31 11 13 15

Mail: hello@mindcph.dk