Erhverv

MIND CPH tilbyder specialiserede erhvervspsykologiske ydelser og vi tilbyder at skræddersy erhvervsforløb til din virksomhed, uanset størrelse.

Vi tilbyder både uddannelsesforløb, foredrag, kurser og workshops. Vi har lyse rummelige lokaler i vores klinik på Bredgade nr. 36, men vi kommer lige så gerne ud af huset og afholder forløb på jeres hjemmebane.

Kontakt os gerne gratis og uforpligtende på 31 11 13 15 eller hello@mindcph.dk

Skræddersyede udviklingsforløb

Vi er specialister i at skabe et godt og udviklende psykisk arbejdsmiljø med de rette betingelser for, at I som virksomhed kan præstere og levere effektive resultater – uden stress og udbrændte medarbejdere.

Vi ved godt, hvor krævende det kan være at navigere og præstere i et moderne, evigt foranderligt og hektisk arbejdsmiljø, hvor travlhed og deadlines er en uundgåelig del af hverdagen. Vi giver jer konkrete værktøjer til at skabe et mere konstruktivt arbejdsmiljø, så I kan yde jeres bedste og præstere på et højere niveau.

Kontakt os gerne uforpligtende på 31 11 13 15 eller hello@mindcph.dk for at høre nærmere om vores forskellige forløb.

Du kan bruge din virksomheds sundhedsforsikring hos MIND CPH

Mange arbejdspladser har en sundforsikring til deres medarbejdere, der dækker psykologhjælp til bl.a. stress. Vi tilbyder effektiv behandling inden for få hverdage i vores klinik på Bredgade nr. 36, hvor medarbejderen kan bruge sundhedsforsikringen og få den hjælp, vedkommende har brug for.

Det er også muligt at lave en firmaaftale til vores individuelle behandlinger og/eller gruppebehandlinger.

Er du i tvivl om, hvorvidt jeres sundhedsforsikring dækker psykologhjælp hos os, så tag meget gerne kontakt til jeres forsikringsselskab eller ring til os på 31 11 13 15 for at høre, hvordan du bedst griber processen an. Du kan også skrive til os på hello@mindcph.dk.

"Det var nemt at sætte rammerne for temadagen om selvledelse og overskud i hverdagen på et opstartsmøde, hvor vi og Erla hurtigt fandt hinanden. Erla var god til at fange medarbejdernes interesse og følge dem i deres proces i løbet af dagen med engagement og gennemslagskraft"

Eskild Urhøj, Områdeleder, Autisme Center Vestsjælland

Jeg har i mange år døjet med præstationsangst og stress. Siden jeg blev virksomhedsleder i 2011 har jeg dog været nødt til at manøvre rundt om dette og jeg tror ikke, andre opdagede mine problemer. Jeg havde det til gengæld ikke godt: Jeg brugte al min fritid på at blive klar til arbejde, havde absolut intet socialt liv, jeg følte mig stresset og når jeg skulle holde vigtige møder, oplæg eller foredrag brugte jeg uger på at forberede mig. Jeg har været igennem et personligt coachingforløb hos Erla og mine arbejdspræstationer er markant forbedret. Jeg bruger ikke længere tid og energi på at forberede mig eller styre mine tanker og adfærd. Jeg har hverken stress eller angst længere og jeg har fået mit sociale liv til at fungere igen."

Carsten, 36 år, leder, personligt coachingforløb

Følg os på facebook og instagram – Vi deler META vinkler på livet med dig, og byder dig inden for i vores dagligdag.

Få mere viden

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få inspiration, information og gode råd til at få bugt med grublerierne og bekymringerne.

Kontakt os

MIND CPH ApS

Bredgade 36B, 2.th.

1260 Kbh K.

CVR Nr. 37210617

Tlf. 31 11 13 15

Mail: hello@mindcph.dk