mind cph | erhverv

Erhvervspsykologiske ydelser hos MIND CPH

MIND CPH tilbyder specialiserede erhvervspsykologiske ydelser og vi tilbyder at skræddersy erhvervsforløb til din virksomhed, uanset størrelse.

Vi tilbyder både uddannelsessforløb, foredrag, kurser og workshops. Vi har lyse rummelige lokaler i vores klinik, men vi kommer lige så gerne ud af huset og afholder forløb på jeres hjemmebane.

Kontakt os gerne gratis og uforpligtende på 31 11 13 15 eller hello@mindcph.dk.

Brug sundhedsforsikringen hos MIND CPH

Mange arbejdspladser har en sundforsikring til deres medarejdere, der dækker psykologhjælp til bl.a. stress. Vi tilbyder effektiv behandling uden ventetid i vores klinik i Bredgade, hvor medarbejderen kan bruge sundhedsforsikringen og få den hjælp vedkommende har brug for.

Det er også muligt at lave en direkte firmaaftale til vores individuelle behandlinger og/eller gruppebehandlinger.

Skræddersyede udviklingsforløb

Vi kan hjælpe jer med at skabe et godt og udviklende psykisk arbejdsmiljø og skabe de rette betingelser for at kunne præstere og møde krav – uden stress og udbrændte medarbejdere.

Vi ved godt, hvor krævende det kan være at navigere og præstere i et moderne og hektisk arbejdsmiljø, hvor travlhed og deadlines er en fast del af hverdagen. Vi giver jer konkrete værktøjer til at skabe et mere konstruktivt arbejdsmiljø, så I kan yde jeres bedste og præstere på et højere niveau.

Ledelses- og medarbejderudvikling

Vi hjælper jer med at optimere performance og ydelsesevne. Vi har gode erfaringer med at hjælpe højtpræsterende individer til at udnytte deres fulde potentiale og præstere på et højere niveau.

Vi er specialiserede i at skræddersy både individuelle udviklingsforløb samt større kurser og workshops.

Forebyggelse og behandling af stress

Vi tilbyder specialiseret rådgivning i forbindelse stress, hvor vi bl.a anvender metakognitiv terapi til behandling og forebyggelse af stress samt stressrelaterede lidelser som angst og depression. Vi tilbyder både individuelle forløb og gruppeforløb til medarbejdere og vi kan også indgå i en rådgivende funktion, hvis din virksomhed for alvor ønsker at komme problemer med stress, sygemeldinger og overbelastede medarbejdere til livs.

Vores tilgang til stress er konkret, fremadrettet og effektiv og bygger på ny viden og konkrete redskaber til at slippe af med stress uden en længerevarende sygemelding.

Læs mere om den måde vi arbejder med stress hos MIND CPH.

Ring til os på 31 11 13 15 og hør mere om, hvad vi kan gøre for dig. Du kan også skrive på hello@mindcph.dk.

Det er gratis og uforpligtende.

MIND CPH Uddannelsesforløb

Foråret 2018 lancerer vi to spritnye uddannelser til ledere, HR-medarbejdere og andre nøglemedarbejdere med personaleansvar

Stress på arbejdspladsen: Uddannelsesforløb til ledere, HR-medarbejdere og andre nøglemedarbejdere med personaleansvar

Optimering af performance: Uddannelsesforløb til direktører, ledere og andre højtpræsterende medarbejdere, der skal kunne holde hovedet koldt i stressende og krævende situationer.

Kontakt os på 31 11 13 15 eller hello@mindcph.dk for mere indformation.

Det var nemt at sætte rammerne for temadagen om selvledelse og overskud i hverdagen på et opstartsmøde, hvor vi og Erla hurtigt fandt hinanden. Erla var god til at fange medarbejdernes interesse og følge dem i deres proces i løbet af dagen med engagement og gennemslagskraft

Eskild Urhøj, Områdeleder, Autisme Center Vestsjælland

Jeg har i mange år døjet med præstationsangst og stress. Siden jeg blev virksomhedsleder i 2011 har jeg dog været nødt til at manøvre rundt om dette og jeg tror ikke, andre opdagede mine problemer. Jeg havde det til gengæld ikke godt: Jeg brugte al min fritid på at blive klar til arbejde, havde absolut intet socialt liv, jeg følte mig stresset og når jeg skulle holde vigtige møder, oplæg eller foredrag brugte jeg uger på at forberede mig. Jeg har været igennem et personligt coachingforløb hos Erla og mine arbejdspræstationer er markant forbedret. Jeg bruger ikke længere tid og energi på at forberede mig eller styre mine tanker og adfærd. Jeg har hverken stress eller angst længere og jeg har fået mit sociale liv til at fungere igen.

Carsten, 36 år, leder, personligt coachingforløb

Følg os på Facebook og Instagram – Vi poster om livet på klinikken og deler inspiration, redskaber og strategier til et liv fri for bekymringer og grublerier.

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores populære nyhedsbrev. Vi deler inspiration til et liv fri for stress, bekymring og grublerier.

Kontakt os

MIND CPH ApS

Bredgade 36E st.

1260 Kbh K.

CVR Nr. 37210617

Tlf. 31 11 13 15

Mail: hello@mindcph.dk