Lederudvikling

Lederudvikling

Der hviler både forpligtelser og ansvar på en leder og for at løfte det ansvar er en leder nødt til at kunne stå stærkt både i sig selv og i sin ledelse.

Især nye ledere er ofte udfordret af mangel på praktisk erfaring og forventes at kunne træde til og tage ansvar, hvor de måske ikke føler sig klædt på til det. Men selv efter mange år i ledelse vil der være udfordinger som presser en leder. Bl.a har de seneste års eskalering af stress og udbrændthedsproblematikker stillet mange ledere i en svær position og gang på gang møder vi ledere, der ganske vist er gode til deres fag og til ledelse generelt, men som savner en valid viden om stress og den bedste håndtering af en følsomme situation, hvor de er nærmeste leder for et andet menneske i krise.

Vores fokus i lederudviklingsforløb er at give ledere grundig indføring i den menneskelige psyke således, at de både kan stå stærkt i sig selv, men også få grundlæggende indsigter i hvordan de best håndterer emner, der vedrører ledelse af andre mennesker. 

Lederudvikling hos en erhvervspsykolog

Vi tilbyder både kurser og individuelle forløb til ledere, hvor vores rutinerede erhvervspsykologer tilbyder performanceoptimering eller behandling af egne problemstillinger samt vejledning og supervision i håndtering af medarbejdersager.

Som erhvervspsykologer har vi grundlæggende viden om mennesker og organisationer og vi er trænede i at spotte de psykologiske mekanismer der kan spænde ben for medarbejderens, lederens eller hele virksomhedens arbejde. Denne viden deler vi med dig og giver dig den nødvendige viden til at bruge denne viden til at udvikle dig som leder.

Skal vi skræddersy jeres næste lederudviklingsforløb?

Vores erhvervspsykologer er specialister i at rådgive, udvikle og undervise ledere. Vi kommer meget gerne ud til et uforpligtende møde og tager en snak om, hvordan vi kan klæde jeres ledere bedst på til at håndtere de mange krav, udfordringer og forventninger, der eksisterer til vor tids ledere.

Vores erfaring er bred – og vi underviser bl.a. i følgende områder:

  • Selvledelse og det personlige lederskab
  • Større mental styrke og gennemslagskraft i rollen som leder
  • Din rolle som forandringsleder
  • Ny i lederrollen – kom stærkest fra start
  • Når High Performance ledelse og trivsel går hånd i hånd
  • Ledelse under pres – bevar din mentale styrke og overblik

 

Kontakt os gerne uforpligtende på 31 11 13 15 eller hello@mindcph.dk for at høre nærmere om vores forskellige forløb for ledere.

Virksomhedsaftale

Som en del af samarbejdsaftale mellem din virksomhed og MINDCPH garanterer vi, at medarbejderen får tilbud om en tid hos en af vores psykologer indenfor 3 hverdage fra, at vi modtager jeres henvendelse. 

Hvis I ønsker det tilbyder vi et møde, hvor vi holder et kort oplæg om måden vi arbejder på og drøfter og forventningsafstemmer inden vi tegner en aftale. 

Læs mere om virksomhedsaftale om psykologhjælp

Sundhedsforsikring

Hvis virksomheden har en sundforsikring til medarbejderne, kan det ofte dække psykologbehandling hos os.

Er du i tvivl om, hvorvidt jeres sundhedsforsikring dækker psykologhjælp hos os, så tag meget gerne kontakt til jeres forsikringsselskab eller ring til os på 31 11 13 15 for at høre, hvordan du bedst griber processen an. Du kan også skrive til os på hello@mindcph.dk.

Følg os på Facebook og Instagram – Vi poster om livet på klinikken og deler inspiration, redskaber og strategier til et liv fri for bekymringer og grublerier.
Velkommen til vores lyse rummelige lokaler, hvor du sammen med en af vores psykologer afdækker og eliminerer de forhold, der hindrer dig i at leve op til dit fulde potentiale.
envelopemap-marker linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram