High performance

High performance

Organisationer, kulturer og teams

Arbejder du i en high performance kultur, team eller organisation, så er det hverdag for dig kontinuerligt at skulle mobilisere et stort personligt overskud og levere faglige præstationer på topniveau. Heldigvis viser nyeste forskning, at der ikke behøver være et modsætningsforhold mellem konstant præstationspres og vedvarende mental robusthed og trivsel.

Styrk din performance og trivsel uden stress

Vi er specialister i at rådgive og undervise virksomheder, der ønsker at optimere performance og ydelsesevne. Vi har stor erfaring med at undervise og rådgive højtpræsterende organisationer og individer til at udnytte deres fulde potentiale og præstere på et højere niveau – vel at mærke uden at miste den mentale robusthed undervejs.

Vi skræddersyr både kurser og workshops men også individuelle udviklingsforløb.

Er du nysgerrig for at høre mere? Ring meget gerne til os på 31 11 13 15 for en uforpligtende snak eller skriv på hello@mindcph.dk.

Følg os på Facebook og Instagram – Vi poster om livet på klinikken og deler inspiration, redskaber og strategier til et liv fri for bekymringer og grublerier.
Velkommen til vores lyse rummelige lokaler, hvor du sammen med en af vores psykologer afdækker og eliminerer de forhold, der hindrer dig i at leve op til dit fulde potentiale.
envelopemap-marker linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram