Ring til os: 31 11 13 15 hello@mindcph.dk

Klummer & Debat

Vi skriver om de ting, der rører sig inden for metakognitiv terapi, mental sundhed og deler glimt fra vores dagligdag og erfaringer fra livet på klinikken. Har du et spørgsmål eller et emne, du kunne tænke dig, at vi skrev om, er du altid velkommen til at sende os en mail på blog@mindcph.dk.

Vi står også bag online kampagnen: Danskernes Stressniveau [2018]

Husk også at tilmelde dig vores nyhedsbrev, så du kan holde dig ajour med den seneste viden inden for metakognitiv terapi og få information om MIND CPHs arrangementer og vores populære gruppeforløb.

10 Myter om stress

10 Myter om stress Vi arbejder med stress hver evig eneste dag. Og hver eneste dag hører vi noget nyt. Om stress. Vi har sammenstillet 10 myter om stress, og som altså er helt almindelige udsagn, som vi møder i vores klinik. Vi siger ikke det er 100% myter (ej heller...

læs mere

Vil du være bekymringer kvit?

Vil du være bekymringer kvit? ”Hvad nu, hvis jeg har valgt det forkerte arbejde?” ”Er det her overhovedet den rigtige uddannelse?” ”Hvad nu, hvis jeg ikke fik låst døren?” ”Bliver hun nogensinde rask?” ”Hvad nu, hvis de ikke kan lide mig?” ”Hvad nu, hvis jeg træffer...

læs mere

Følg os på facebook og instagram – Vi poster om livet på klinikken og deler inspiration, redskaber og strategier til et liv fri for bekymringer og grublerier.

Mød skribenterne

Erla Højsted

Psykolog, Cand. Psych. Aut. og chefpsykolog hos MIND CPH

Erla er specialiseret i personlig ledelse, forebyggelse og behandling af stress, angst og depression. Erla tilbyder både individuel terapi og coaching og er ansvarlig for MIND CPHs metakognitive gruppeforløb mod stress, angst og depression.

Ida Hanneborg

Psykolog, Cand. Psych. og konsulent hos MIND CPH

Ida har særlig ekspertise i behandling af angstlidelser, lavt selvværd, vrede og jalousi, og Ida er også erfaren i at behandle nyere lidelser som ortoreksi og dysmorfofobi. Ida er ansvarlig for børneforløb samt gruppeforløb mod eksamensangst.

Michael Portz

Psykolog, Cand. Psych. og konsulent hos MIND CPH

Michael er erfaren i at behandle angst, stress, depression, lavt selvværd og vrede. Michael er særligt erfaren i at behandle eksistentielle kriser forbundet med krop og køn i relation til parforhold, arbejdsliv og socialt liv.

Zinaida Riisfeldt

Psykolog, Cand. Psych. og konsulent hos MIND CPH

Zinaida har særlig erfaring med behandling af angstlidelser (bl.a. social-, helbreds-, panik- og præstations-angst og fobier m.m.), depression og stress, samt lavt selvværd og problemer med at ændre vaner og nå de mål, som du sætter dig for.

Maria Rasmussen

Psykolog, Cand. Psych. og konsulent hos MIND CPH

Maria har erfaring med behandling af angst (herunder generaliseret angst, præstationsangst, social angst, helbredsangst m.m.). Hun tilbyder også metakognitiv terapi til dig, der oplever stress, udbrændthed og søvnløshed og/eller ofte overvældes af bekymringer.

Få mere viden

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få inspiration, information og gode råd til at få bugt med grublerierne og bekymringerne.

Kontakt os

MIND CPH ApS

Bredgade 36E st.

1260 Kbh K.

CVR Nr. 37210617

Tlf. 31 11 13 15

Mail: hello@mindcph.dk