MIND CPH | BLOG

Velkommen til MIND CPHs blog om mental sundhed!

Vi skriver om de ting, der rører sig inden for metakognitiv terapi og deler glimt fra vores dagligdag og erfaringer fra livet på klinikken.

Har du et spørgsmål eller et emne, du kunne tænke dig, at vi skrev om, er du altid velkommen til at sende os en mail på blog@mindcph.dk.

Vores bloggere skriver til dig, der gerne vil have inspiration til en hverdag med mindre stress og færre bekymringer. Hverdagens metaltrætte åg hænger over os alle sammen, men vi bestemmer selv, hvor meget vi lader det påvirke os.

Husk også at tilmelde dig vores nyhedsbrev, så du kan holde dig ajour med den seneste viden inden for metakognitiv terapi og få information om MIND CPHs arrangementer og vores populære gruppeforløb.

Mød bloggerne

Erla Højsted

Erla Højsted

Cand. Psych., autoriseret psykolog og klinikchef hos MIND CPH

Erla er specialiseret i personlig ledelse, forebyggelse og behandling af stress, angst og depression. Erla tilbyder både individuel terapi og coaching og er ansvarlig for MIND CPHs metakognitive gruppeforløb mod stress, angst og depression.

Ida Hanneborg

Ida Hanneborg

Psykolog, Cand. Psych. og konsulent hos MIND CPH

Ida har særlig ekspertise i behandling af angstlidelser, lavt selvværd, vrede og jalousi, og Ida er også erfaren i at behandle nyere lidelser som ortoreksi og dysmorfofobi. Ida er ansvarlig for børneforløb samt gruppeforløb mod eksamensangst.

Michael Portz

Michael Portz

Psykolog, Cand. Psych. og konsulent hos MIND CPH

Michael er erfaren i at behandle angst, stress, depression, lavt selvværd og vrede. Michael er særligt erfaren i at behandle eksistentielle kriser forbundet med krop og køn i relation til parforhold, arbejdsliv og socialt liv.

Zinaida Mathiasen

Zinaida Mathiasen

Specialestuderende og terapeut hos MIND CPH

Zinaida er på sidste del af psykologuddannelsen, og har særlig erfaring med at arbejde med stress, angst og depression – og skriver på bloggen herom. Zinaida er færdiguddannet i 2018 og indtil da tilbyder hun behandling til reduceret pris hos MIND CPH.

Julestress med en hemmelig ingrediens

Julestress med en hemmelig ingrediens 2 dage før juleaften! Min juleferie starter lige om lidt. Men jeg må ærligt indrømme, at det ser sort ud for mig. Vi mangler stadig at købe gaver, juleindkøbet er ikke klaret og vores hus ligner noget, du tror er løgn – og jeg har...

læs mere

Test dig selv: Er du en julemartyr?

Test dig selv: Er du en julemartyr? Tilhører du den gruppe, der næsten ikke kan få nok af julen? – Eller udholder du smerten ud af pligt og ansvarsfølelse, men ville allerhelst stikke hovedet i sneen, indtil juleræset er passeret? Svarer du ja til det sidste, så læs...

læs mere
Følg os på facebook og instagram – Vi poster om livet på klinikken og deler inspiration, redskaber og strategier til et liv fri for bekymringer og grublerier.

Må vi være i din indbakke?

Tilmeld dig vores populære nyhedsbrev. Vi deler inspiration til et liv fri for stress, bekymring og grublerier.

Kontakt os

MIND CPH ApS

Bredgade 36E st.

1260 Kbh K.

CVR Nr. 37210617

Tlf. 31 11 13 15

Mail: hello@mindcph.dk