Psykolog Erla Heinesen Højsted

Jeg er autoriseret psykolog, cand. psych. og har specialiseret mig i personlig udvikling og lederskab samt forebyggelse og behandling af stress, angst og depression baseret på nyere stressteorier samt metakognitiv terapi.

Jeg har mangeårige erfaringer som psykolog og tilbyder blandt andet forløb til dig, der har meget at se til, har et stort ansvarsområde, skal kunne præstere og kunne holde hovedet koldt i alle situationer.

Jeg er i øjeblikket  i gang med en 2-årige specialistuddannelse i Metakognitiv Terapi ved MCT-Institute i Manchester.

Jeg tilbyder både individuelle terapi- og coaching forløb og kører desuden de populære metakognitive gruppeforløb i Mind Cph til behandling og forebyggelse af stress, angst og depression.

En stor del af mit arbejde handler om at hjælpe dig, der ønsker at forbedre din performance og øge din viljestyrke, eller drømmer om at leve et sundere og mere tilfredsstillende liv. Jeg kan hjælpe dig med at få eller genvinde overblikket, hjælpe dig af med din præstationsangst og til at leve dit liv fri for bekymringer og grublerier.

I et personligt udviklingsforløb er fokus at skabe positive forandringer igennem at øge kontrollen over dine tankeprocesser, følelser og adfærd.

Privat er jeg gift og har 3 børn og er derudover en passioneret motionsløber. Jeg har tidligere arbejdet i både privat og offentligt regi, men de senere år har jeg primært drevet selvstændig virksomhed. Jeg er stifter og indehaver af Mind Cph og jeg er endvidere kvinden bag sitet WizeMeUp.dk, som handler om work-life balance og stresshåndtering i familielivet.

En session hos mig koster 1500,- kr.

Se om du har mulighed for tilskud

Tag gratis og uforpligtende kontakt til mig for at høre mere:

 

logo